Лайм

Як зварити легкий сирний суп із фрикадельками: простий рецепт із плавленим сиром

Ідеальний варіант смачного обіду для всієї родини

Якщо ви любите сирні супчики і вже готували з грибами та плавленим сиром, спробуйте цього разу зварити варіант із фрикадельками. Супчик виходить легким і має приємний насичений сирний смак та аромат.

Інгредієнти: м'ясний фарш (300 г), картопля (4-5 шт.), морква (1 шт.), цибуля ріпчаста (1 шт.), сир плавлений (200 г), сіль, перець (за смаком), свіжа зелень (за бажанням).

Фото: Getty Images

Приготування:

Цибулю дрібно наріжте, моркву середнього розміру натріть на тертці або теж наріжте. Спасируйте овочі на сковороді з додаванням олії.

Картоплю наріжте невеликими шматочками, залийте водою і доведіть до кипіння. Зніміть пінку, викладіть в каструлю засмажку та залиште варитися на невеликому вогні.

Тим часом приготуйте фрикадельки. Візьміть м'ясний фарш (яловичина+свинина), посоліть, поперчіть та сформуйте кульки середнього розміру. Додайте їх у каструлю та варіть приблизно 10 хвилин. Потім додайте м'який сир плавлений (який намазується на хліб). Перемішайте до розчинення сиру та вимикайте.

Подавайте супчик гарячим, розлив по тарілках. У кожну порцію покладіть трохи свіжої зелені. Смачного!

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні