Лайм

Як приготувати солоні сирники із зеленню та сулугуні: простий рецепт

Урізноманітніть своє звичне меню

Кожна господиня знає, що сніданок має бути не лише смачним, а й ситним, бо це заряд енергії на цілий день. І якщо ви вже балували своїх рідних сирниками з бананом, цього разу приготуйте солоні сирники із зеленню та сулугуні. theLime підібрав для вас перевірений рецепт.

Інгредієнти: сир (200 г), рисове борошно (25 г), сир сулугуні (40 г), яйце (1 шт.), рослинна олія (5 мл), сіль (щіпка), петрушка або будь-яка інша зелень (0,25 пучка).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Сир висипаємо в глибоку миску, вбиваємо в нього яйце і розмішуємо виделкою до однорідності.

Сир сулугуні тремо на великій терці. Петрушку або будь-яку іншу зелень промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім подрібнюємо ножем.

Викладаємо натертий сулугуні та подрібнену зелень у сир, додаємо сіль та перемішуємо. Потім додаємо трохи борошна – можна взяти як пшеничне, так і рисове.

Формуємо сирники руками або за допомогою склянки і трохи обвалюємо їх у борошні. Із зазначеної кількості інгредієнтів має вийти 8 штук.

Сковороду розігріваємо з рослинною олією. Викладаємо сирники на розпечену сковороду. Обсмажуємо спочатку з однієї сторони до золотистої скоринки - приблизно 3-5 хвилин, потім перевертаємо на другу. Перед подачею можна їх викласти на блюдо, застелене паперовими рушниками, щоб увібралась зайва олія.

Подаємо апетитні солоні сирники та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні