Лайм

Як приготувати смачні котлети з рибного фаршу: простий рецепт у духовці

Ця страва поєднується з будь-яким гарніром

Рибні котлети - чудове доповнення до будь-якого гарніру, яке смакуватиме з гречкою, картопляним пюре або макаронами. Зробити їх можна різними способами: посмажити на сковороді, запекти чи приготувати на пару. Цього разу ми поділимося рецептом котлет із рибного фаршу, запечених у духовці. Така страва вийде смачною і ситною, але при цьому легкою і лагідною для шлунка.

Інгредієнти: 1 кг рибного філе (хек, мінтай), 4 картоплини, 2 цибулини, 1 яйце, ¼ батона або білого хліба, панірувальні сухарі, сіль та перець за смаком.

Фото: Getty Images

Приготування рибних котлет:

Видаляємо з риби кістки та перекручуємо через м'ясорубку. Миємо і чистимо картоплю та цибулю, тремр їх на дрібну тертку. Білий хліб або батон розмочуємо у кип'яченій воді.

У мисці з'єднуємо інгредієнти, вбиваємо яйце, додаємо перець та сіль, після чого ретельно перемішуємо.

Деко застилаємо пергаментним папером. Ліпимо рибні котлетки і обмочуємо їх у панірувальні сухарі. Якщо магазинних сухарів немає, потріть на тертку сухарики з черствого хліба.

Духовку розігріваємо до 180 градусів та ставимо котлети на 20-25 хвилин. Вони будуть готові, як тільки підрум'яняться – рибний фарш у духовці схоплюється дуже швидко. Смачного!

Новини партнерів

Читайте також

Одержимі чистотою і порядком: астрологи назвали головних чистюль Зодіаку

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які найбільше люблять порядок і чистоту в домі - Діва, Терези, Козеріг, Скорпіон

Ідеальне поєднання: рецепт сирників із солодких сирків з банановою начинкою

Як у домашніх умовах приготувати апетитні сирники без цукру та з бананом усередині, щоб побалувати себе та своїх близьких

Коли і як часто треба поливати рослини на городі: поради городникам

Чому досвідчені дачники радять поливати рослини рідше, але більшою кількістю води, ніж часто, але трохи, а також коли це робити