Лайм

Як приготувати американське печиво з шоколадною крихтою: простий рецепт

Побалуйте своїх рідних

Чимало господинь навіть під час війни намагаються радувати свою сім'ю ароматною випічкою, щоб хоч якось підняти настрій та бойовий дух рідних. І якщо ви вже робили повітряні круасани в домашніх умовах, цього разу поекспериментуйте з американським печивом. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт.

Інгредієнти: яйця (1 шт.), цукор (80 г), вершкове масло (100 г), сіль (щіпка), ванілін (0,2 ч. л.), розпушувач (1 ч. л.), пшеничне борошно (190 г), чорний шоколад (100 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Вершкове масло заздалегідь виставляємо з холодильника (приблизно за півтори-дві години), щоб воно стало кімнатної температури.

А шоколад навпаки відправляємо в холодильник чи морозилку, щоб він став досить щільним. Потім дістаємо його та подрібнюємо за допомогою ножа в крихту.

У миску викладаємо розм'якшене масло і розтираємо його із цукром. Потім додаємо в суміш яйце, збиваємо все разом вінчиком або виделкою.

В окремий посуд просіюємо через сито борошно з розпушувачем, сіллю та ваніліном (ванільним цукром). Це необхідно для того, щоб після випікання печиво було повітряним. Потім поступово додаємо сухі інгредієнти в яєчно-масляну суміш і замішуємо тісто ложкою.

У підготовлену масу висипаємо шоколадну крихту і перемішуємо, щоб шоколад розподілився рівномірно в тісті.

Духовку наперед розігріваємо до 190°С.

Деко для випічки застилаємо пергаментним папером. Викладаємо на нього ложкою печиво, трохи відступаючи один від одного, і надаємо йому округлу форму.

Ставимо в гарячу духовку і випікаємо приблизно 20-25 хвилин до легкої рум'яної скоринки. Потім дістаємо і даємо печиву трохи охолонути.

Подаємо апетитне американське печиво з шоколадом до чаю або какао та насолоджуємося смаком.

Фото: pixabay.com

Новини партнерів

Читайте також

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Як приготувати настої зі свіжовикопаного чи висушеного чистотілу, а також як їх застосовувати для боротьби з комахами-шкідниками  

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців

Як стилізувати шорти, щоб образи не здавалися застарілими: 7 нових способів

Які моделі жіночих шортів придивитися на літо 2024 року, а також з яким взуттям та одягом їх поєднувати, щоб виглядати стильно