Лайм

Як приготувати холодник: простий рецепт холодного борщу з буряка

Освіжаюча страва для сімейного обіду

З приходом теплої погоди люди починають готувати прохолодні супи, такі як освіжаюча окрошка та буряковий холодник. Відмінною особливістю цих страв є те, що їх не потрібно варити. theLime підібрав для вас простий рецепт холодного бощу, який порадує не лише смаком, але й апетитним виглядом.

Інгредієнти: буряк (300 г), огірки (150-200 г), яйця (3 шт.), вода (1-1,5 л), сметана (200 г), цукор (1 ч. л.), сіль ( за смаком), сік половини лимона, цибуля зелена, кріп.

Фото: Getty Images

Приготування:

Буряк відваріть або потримайте у духовці до готовності. Почистіть та наріжте соломкою. Яйця зваріть та наріжте кубиками. Свіжі огірки подрібніть у такий же спосіб. Кріп та цибулю добре промийте, обсушіть паперовим рушником і дрібно порубайте. З'єднайте всі овочі та зелень.

Залийте кип'яченою водою і заправте: додайте лимонний сік, цукор, сіль та сметану. Подавайте з часточкою лимона, половинкою яйця та ложкою сметани. Смачного!

Новини партнерів

Читайте також

Знайдіть унікальну сніжинку - на цю зимову головоломку вам дається 11 секунд

Знайдіть на новій головоломці унікальну сніжинку за 11 секунд

Знаменита Смідинська капуста по-новому - сучасна версія делікатесу з Волині

Блогерка показала, як приготувати знамениту смідинську капусту вдома - сучасний рецепт в духовці

Ніяких плям і розводів: три найкращі способи миття дзеркал

Експерти розповіли, як вимити дзеркала і надати їм ідеальний блиск без розводів і смуг