З приходом теплої погоди люди починають готувати прохолодні супи, такі як освіжаюча окрошка та буряковий холодник. Відмінною особливістю цих страв є те, що їх не потрібно варити. theLime підібрав для вас простий рецепт холодного бощу, який порадує не лише смаком, але й апетитним виглядом.

Інгредієнти: буряк (300 г), огірки (150-200 г), яйця (3 шт.), вода (1-1,5 л), сметана (200 г), цукор (1 ч. л.), сіль ( за смаком), сік половини лимона, цибуля зелена, кріп.

Фото: Getty Images

Приготування:

Буряк відваріть або потримайте у духовці до готовності. Почистіть та наріжте соломкою. Яйця зваріть та наріжте кубиками. Свіжі огірки подрібніть у такий же спосіб. Кріп та цибулю добре промийте, обсушіть паперовим рушником і дрібно порубайте. З'єднайте всі овочі та зелень.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Залийте кип'яченою водою і заправте: додайте лимонний сік, цукор, сіль та сметану. Подавайте з часточкою лимона, половинкою яйця та ложкою сметани. Смачного!