Лайм

Як приготувати холодник: простий рецепт холодного борщу з буряка

Освіжаюча страва для сімейного обіду

З приходом теплої погоди люди починають готувати прохолодні супи, такі як освіжаюча окрошка та буряковий холодник. Відмінною особливістю цих страв є те, що їх не потрібно варити. theLime підібрав для вас простий рецепт холодного бощу, який порадує не лише смаком, але й апетитним виглядом.

Інгредієнти: буряк (300 г), огірки (150-200 г), яйця (3 шт.), вода (1-1,5 л), сметана (200 г), цукор (1 ч. л.), сіль ( за смаком), сік половини лимона, цибуля зелена, кріп.

Фото: Getty Images

Приготування:

Буряк відваріть або потримайте у духовці до готовності. Почистіть та наріжте соломкою. Яйця зваріть та наріжте кубиками. Свіжі огірки подрібніть у такий же спосіб. Кріп та цибулю добре промийте, обсушіть паперовим рушником і дрібно порубайте. З'єднайте всі овочі та зелень.

Залийте кип'яченою водою і заправте: додайте лимонний сік, цукор, сіль та сметану. Подавайте з часточкою лимона, половинкою яйця та ложкою сметани. Смачного!

Новини партнерів

Читайте також

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину

Сукня з великим коміром - фаворит серед модниць: які фасони вибрати на випускний

Влітку випускниці шукають найкрасивіші сукні на свято. Які варіанти вбрання можна розглянути - читайте в матеріалі

Підживлюють перед початком цвітіння: як зробити добриво з дріжджів для помідорів

Як приготувати різні варіанти добрива з дріжджів, які корисні властивості вони мають, а також як його застосовувати для томатів