Лайм

Як приготувати ситні картопляні млинці з ковбасою та сиром: простий рецепт

Зробити їх простіше простого

Кожна господиня має улюблений рецепт млинців, якими вона балує своїх рідних. І якщо ви вже готували солодкі млинці з сиром, цього разу зробіть картопляні млинці з ковбасою та сиром. theLime підготував для вас перевірений рецепт.

Інгредієнти: картопля (3-4 шт.), яйця (3 шт.), рослинна олія (3 ст. л.), цукор (1 ч. л.), борошно (150 г), молоко (600 мл), ковбаса (100 г), твердий сир (50 г), сіль, перець, зелень.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Картоплю очищаємо, промиваємо і варимо в солоній воді до готовності – приблизно 20-25 хвилин. Потім зливаємо воду і чекаємо, поки вона охолоне.

Перекладаємо картоплю в глибоку миску, додаємо до неї яйця, 250 мл молока, просіяне через сито борошно, олію, цукор, сіль і перець за смаком. Збиваємо усі інгредієнти за допомогою блендера.

Потім вливаємо молоко, що залишилося, і ще раз подрібнюємо блендером.

Зелень промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники. Потім дрібно рубаємо її ножем. Ковбасу та сир тремо на середній або великій терці. Додаємо всі ці інгредієнти в тісто на млинці.

Сковороду розігріваємо з олією. Виливаємо невеликий ополоник тіста на сковороду та розподіляємо його тонким шаром по всій поверхні. Смажимо млинець на одній стороні декілька хвилин, потім перевертаємо на іншу і теж просмажуємо до золотистої скоринки. Якщо у вас не виходить перевертати млинці, можна посмажити у вигляді невеликих оладок.

Подаємо до столу зі сметаною та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати