Лайм

Як приготувати ситні картопляні млинці з ковбасою та сиром: простий рецепт

Зробити їх простіше простого

Кожна господиня має улюблений рецепт млинців, якими вона балує своїх рідних. І якщо ви вже готували солодкі млинці з сиром, цього разу зробіть картопляні млинці з ковбасою та сиром. theLime підготував для вас перевірений рецепт.

Інгредієнти: картопля (3-4 шт.), яйця (3 шт.), рослинна олія (3 ст. л.), цукор (1 ч. л.), борошно (150 г), молоко (600 мл), ковбаса (100 г), твердий сир (50 г), сіль, перець, зелень.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Картоплю очищаємо, промиваємо і варимо в солоній воді до готовності – приблизно 20-25 хвилин. Потім зливаємо воду і чекаємо, поки вона охолоне.

Перекладаємо картоплю в глибоку миску, додаємо до неї яйця, 250 мл молока, просіяне через сито борошно, олію, цукор, сіль і перець за смаком. Збиваємо усі інгредієнти за допомогою блендера.

Потім вливаємо молоко, що залишилося, і ще раз подрібнюємо блендером.

Зелень промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники. Потім дрібно рубаємо її ножем. Ковбасу та сир тремо на середній або великій терці. Додаємо всі ці інгредієнти в тісто на млинці.

Сковороду розігріваємо з олією. Виливаємо невеликий ополоник тіста на сковороду та розподіляємо його тонким шаром по всій поверхні. Смажимо млинець на одній стороні декілька хвилин, потім перевертаємо на іншу і теж просмажуємо до золотистої скоринки. Якщо у вас не виходить перевертати млинці, можна посмажити у вигляді невеликих оладок.

Подаємо до столу зі сметаною та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні