Лайм

Як правильно готувати пишну шарлотку з яблуками: простий рецепт

Ніжний та ароматний пиріг нашвидкуруч

Шарлотка з яблуками - солодка випічка, безперечним плюсом якої є простота приготування. Раніше ми розповідали, як зробити економний варіант із батону, а тепер поділимося рецептом пишного яблучного пирога з бісквітного тіста.

Інгредієнти: яйця (4 шт.), цукор (150 г), ванільний цукор (1 пакетик), олія рослинна (2 ст.л.), борошно (150 г), розпушувач (1 ч.л.), яблука (0 5 кг).

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Смачні рецепти на кожен день (@cook_with_me_at_home)

Приготування:

Яблука очистіть від шкірки та серцевини, наріжте невеликими шматочками. Борошно просійте і змішайте з розпушувачем.

Яйця розбийте в миску, додайте цукор, ванільний цукор і збийте міксером на високих обертах до збільшення маси втричі. На це піде приблизно 7-10 хвилин. Потім влийте олію і акуратно вимішайте лопаткою. Додайте в два прийоми борошно і перемішайте до однорідності.

Дно форми застеліть пергаментним папером і викладіть половину яблук. Зверху акуратно вилийте тісто, а потім додайте яблука, що залишилися.

Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-50 хвилин (верх-низ без конвекції). Готовий пиріг остудіть у формі, потім дістаньте та наріжте на порційні шматки. За бажанням посипте цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Новини партнерів

Читайте також

10 оптичних ілюзій, від яких "вибухає" мозок - перевірте себе

Оптичні ілюзії змушують наш мозок бачити те, чого немає в об’єктивній реальності - розгляньте ці 10 картинок

Шарлотка без цукру та борошна - рецепт дієтичної випічки

Шарлотка без цукру та борошна - чудова дієтична випічка, секрет приготування - замість борошна в ній вівсяні пластівці

Жодних плям і розводів: несподіваний продукт допоможе вимити вікна до блиску

Експерти розповіли, чим помити вікна без плям і розводів - допоможуть пакетики випитого чаю