Лайм

Як правильно готувати пишну шарлотку з яблуками: простий рецепт

Ніжний та ароматний пиріг нашвидкуруч

Шарлотка з яблуками - солодка випічка, безперечним плюсом якої є простота приготування. Раніше ми розповідали, як зробити економний варіант із батону, а тепер поділимося рецептом пишного яблучного пирога з бісквітного тіста.

Інгредієнти: яйця (4 шт.), цукор (150 г), ванільний цукор (1 пакетик), олія рослинна (2 ст.л.), борошно (150 г), розпушувач (1 ч.л.), яблука (0 5 кг).

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Смачні рецепти на кожен день (@cook_with_me_at_home)

Приготування:

Яблука очистіть від шкірки та серцевини, наріжте невеликими шматочками. Борошно просійте і змішайте з розпушувачем.

Яйця розбийте в миску, додайте цукор, ванільний цукор і збийте міксером на високих обертах до збільшення маси втричі. На це піде приблизно 7-10 хвилин. Потім влийте олію і акуратно вимішайте лопаткою. Додайте в два прийоми борошно і перемішайте до однорідності.

Дно форми застеліть пергаментним папером і викладіть половину яблук. Зверху акуратно вилийте тісто, а потім додайте яблука, що залишилися.

Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-50 хвилин (верх-низ без конвекції). Готовий пиріг остудіть у формі, потім дістаньте та наріжте на порційні шматки. За бажанням посипте цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Новини партнерів

Читайте також

Розсада оживе на очах: перевірений спосіб підживлення рослин дріжджами

Городники розповіли, як підживити розсаду - для цього треба використовувати дріжджі

Розсада почне нарощувати коріння з перших днів: що треба додати в ґрунт

Городники дали поради щодо підготовки ґрунту для розсади, щоб змусити її наростити гарне коріння

Медовик з вишневою начинкою, який завжди виходить: улюблений торт по-новому

Приготуйте медовик з вишневою начинкою - вона додасть торту приємну кислинку