Лайм

Як приготувати ніжні сирники з яблуками та манкою: простий рецепт

Здивуйте свою родину новою стравою

На вихідних багато господинь намагаються урізноманітнити меню своєї сім'ї незвичними стравами. І якщо ви вже пробували робити солоні сирники із зеленню та сулугуні, цього разу порадуйте рідних сирниками із яблуком. theLime ділиться найпростішим рецептом.

Інгредієнти: сир (300 г), манка (2-3 ст. л.), борошно (2-3 ст. л.), яйце (1 шт.), яблуко (1 шт.), цукор (за смаком), кориця (за бажанням).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Яблука промиваємо під проточною водою, очищаємо і тремо на терці.

У миску висипаємо сир, яйце, цукор, потім перетираємо їх виделкою. Додаємо в сирну масу натерте яблуко, манку та трохи борошна (1 ст. л.), за бажанням можна ще й корицю. Залишаємо тісто на сирники приблизно на 10-15 хвилин - за цей час манка повинна розбухнути.

Борошно, що залишилося, висипаємо на робочу поверхню. Формуємо сирники руками, обвалюємо їх у борошні та накриваємо склянкою. Різко робимо склянкою кілька кіл, щоб надати сирникам ідеальної форми.

Сковороду розігріваємо з рослинною олією, викладаємо на неї сирники і смажимо кілька хвилин на одному боці, потім перевертаємо на інший.

Подаємо на сніданок зі сметаною, варенням чи джемом.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні