Лайм

Як приготувати панкейки із шоколадною начинкою: простий рецепт

Здивуйте близьких незвичним сніданком

Кожна господиня намагається готувати для своєї родини смачні та корисні страви. І якщо ви вже робили на сніданок пишні панкейки з бананом, урізноманітніть звичне меню панкейками із шоколадною начинкою. theLime ділиться з вами простим рецептом.

Інгредієнти: яйце (1 шт.), молоко (120 мл), борошно (120 г), цукор (1 ст. л.), вершкове масло (20 г) або рослинна олія (1 ст. л.), розпушувач (2 ч. л.), шоколад (1 плитка).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Вершкове масло розтоплюємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Молоко злегка підігріваємо в каструлі.

У невеликій мисці збиваємо за допомогою вінчика яйця з цукром, за бажанням можна додати ванільний цукор, корицю або какао. Вливаємо сюди тепле молоко та розтоплене масло.

Потім просіюємо через сито борошно з розпушувачем і додаємо рідкі інгредієнти. Ретельно перемішуємо – за консистенцією тісто має нагадувати густу сметану.

Шоколадку акуратно ламаємо на порційні кубики.

На розпечену сковороду ложкою виливаємо по 1 ст. л. тіста, формуючи невеликі панкейки. Чекаємо приблизно 30-40 секунд, щоб вони схопилися, потім у центр кожного викладаємо по кубику шоколаду. Зверху на нього виливаємо ще трохи тіста, щоб закрити. Смажимо під кришкою приблизно 3-4 хвилини, потім перевертаємо на інший бік і смажимо ще близько 2-3 хвилин.

Подаємо до столу з джемом, медом або згущеним молоком і насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Знайдіть унікальну сніжинку - на цю зимову головоломку вам дається 11 секунд

Знайдіть на новій головоломці унікальну сніжинку за 11 секунд

Знаменита Смідинська капуста по-новому - сучасна версія делікатесу з Волині

Блогерка показала, як приготувати знамениту смідинську капусту вдома - сучасний рецепт в духовці

Ніяких плям і розводів: три найкращі способи миття дзеркал

Експерти розповіли, як вимити дзеркала і надати їм ідеальний блиск без розводів і смуг