Лайм

Як приготувати ніжні курячі рулетики з сиром: простий рецепт у духовці

Поекспериментуйте на дозвіллі

Кожна господиня полюбляє балувати свою родину смачними та ситними стравами. І якщо ви вже робили рублені котлети з курячого філе, цього разу приготуйте курячі рулетики із сиром. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт.

Інгредієнти: куряче філе (600 г), твердий сир (150 г), петрушка (за смаком), майонез (3 ст. л.), чорний перець мелений (за смаком), сіль (за смаком).

Фото: pixabay.com

Приготування:

Кожне філе промиваємо під проточною водою, зрізаємо з нього плівки та жили, розрізаємо навпіл практично до кінця і розвертаємо. Необхідно робити це акуратно, щоб не порвати і не розрізати м'ясо, інакше з нього потім витіче сирна начинка.

Накриваємо м'ясо харчовою плівкою або поліетиленовим пакетом і трохи відбиваємо спеціальним молотком - так, щоб воно не порвалося.

Солимо і перчимо куряче філе, додаємо будь-які спеції за смаком, наприклад, мелену паприку, сушений часниковий порошок, червоний мелений перець, суміш пряних трав тощо. Потім змащуємо куряче філе майонезом.

Твердий сир тремо на дрібній терці. Петрушка або будь-яку іншу зелень за смаком промиваємо у воді, викладаємо на паперові рушники, а потім дрібно ріжемо ножем.

Викладаємо на кожне філе шар сиру та трохи зелені. Потім акуратно скручуємо філе з начинкою в рулетик - так, щоб вона не вивалювалася. Його можна також скріпити зубочисткою.

Духовку заздалегідь розігріваємо до 220°С.

Кожен рулетик загортаємо у шматочок фольги для випічки і викладаємо на деко. Ставимо його в розігріту духовку приблизно на 25-30 хвилин. За 5-10 хвилин до кінця розгортаємо фольгу, щоб рулетик підрум'янився.

Готовий курячий рулет викладаємо на обробну дошку, акуратно виймаємо зубочистку. Нарізаємо його на порційні шматочки і подаємо з будь-яким гарніром чи салатом. Також можна змастити рулетик соусом чи майонезом.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Це будуть останні випробування перед тим, як зійде світло перемоги: старець Афанасій навіщував мир Україні

Старець Афанасій отримав видіння про закінчення війни в Україні, смерть Путіна і встановлення миру

Розпочнеться біла смуга: ці чотири знаки Зодіаку чекають кардинальні зміни у липні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які чекають кардинальні зміни у липні - це Овен, Телець, Діва, Терези

Смерть Росії запущено: астролог Алакх Ніраджан дав переможний прогноз для України

Астролог Алакх Ніраджан дав прогноз про закінчення війни в Україні і заявив, що восени ЗСУ отримають перемогу, а Росія піде на переговори