Лайм

Як приготувати соковите куряче філе у томатному соусі: простий рецепт на вечерю

З таким рецептом впорається навіть господиня-початківець

Якщо ви не знаєте, що приготувати на обід або вечерю, зверніть увагу на такий простий та ситний продукт, як куряче філе. З нього можна зробити хрумкі нагетси або стушкувати його шматочками в томатному соусі. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: куряче філе (2 шт.), густий йогурт (2 ст. л.), томатна паста (1 ст. л.), кукурудзяний крохмаль (1 ч. л.), вода (100 мл), сіль, спеції.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Куряче філе промиваємо під проточною водою, обрізаємо зайвий жир та хрящі. Потім нарізаємо кубиками, додаємо сіль, спеції та залишаємо маринуватися приблизно на 15-30 хвилин.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією і обсмажуємо скибочки до золотавої скоринки.

Змішуємо густий йогурт, томатну пасту, половину води, сіль та спеції. Виливаємо соус до курячого філе і продовжуємо тушкувати.

Крохмаль розводимо в невеликій кількості холодної води та додаємо в сковороду – це необхідно для того, щоб соус загуснув. Тушкуємо до готовності, потім знімаємо з вогню.

Подаємо апетитне куряче філе до будь-якого гарніру чи салату.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні