Якщо ви не знаєте, що приготувати на обід або вечерю, зверніть увагу на такий простий та ситний продукт, як куряче філе. З нього можна зробити хрумкі нагетси або стушкувати його шматочками в томатному соусі. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.
Інгредієнти: куряче філе (2 шт.), густий йогурт (2 ст. л.), томатна паста (1 ст. л.), кукурудзяний крохмаль (1 ч. л.), вода (100 мл), сіль, спеції.
Приготування:
Куряче філе промиваємо під проточною водою, обрізаємо зайвий жир та хрящі. Потім нарізаємо кубиками, додаємо сіль, спеції та залишаємо маринуватися приблизно на 15-30 хвилин.
Розігріваємо сковороду з рослинною олією і обсмажуємо скибочки до золотавої скоринки.
Змішуємо густий йогурт, томатну пасту, половину води, сіль та спеції. Виливаємо соус до курячого філе і продовжуємо тушкувати.
Крохмаль розводимо в невеликій кількості холодної води та додаємо в сковороду – це необхідно для того, щоб соус загуснув. Тушкуємо до готовності, потім знімаємо з вогню.
Подаємо апетитне куряче філе до будь-якого гарніру чи салату.
- Раніше ми розповіли, як смачно замаринувати оселедець із гірчицею та цибулею.
- Читайте також на theLime, як приготувати рублені котлети з курячого філе.