Лайм

Як приготувати вдома хрумкі курячі нагетси: простий рецепт на сковороді

Якщо ви скучили за фастфудом

В умовах війни чимало господинь намагаються підтримувати бойовий дух своїх рідних та близьких усіма способами. І якщо ви хочете підняти настрій близьким, приготуйте на вихідних швидку піцу з лаваша або хрусткі нагетси з курячого філе. theLime ділиться з вами простим рецептом.

Інгредієнти: куряче філе (600 г), рослинна олія (200 мл), панірувальні сухарі (150 г), соєвий соус (70 мл), борошно (50 г), яйця (2 шт.), сушений часник (1 ч. л.), куркума (0,5 ч. л.), перець чорний мелений (за смаком).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Куряче філе промиваємо у проточній воді, викладаємо на паперові рушники, щоб просушити. Потім нарізаємо поперек волокон на скибочки завтовшки близько 1 см.

Виливаємо в миску соєвий соус і відправляємо в нього маринуватись скибочки нарізаного філе приблизно на 30-40 хвилин. Їх потрібно періодично перевертати.

В іншій мисці приготуємо паніровку: висипаємо панірувальні сухарі, сушений часник, куркуму та мелений перець, все ретельно перемішуємо.

У ще одну миску просіюємо через сито борошно. У невелику піалу розбиваємо яйця та злегка збиваємо їх вінчиком чи виделкою.

Сковороду розігріваємо з великою кількістю рослинної олії. Шматочок курячого філе спочатку опускаємо у збиті яйця, потім у борошно, знову в яєчну масу і наприкінці - в паніровку. Викладаємо на розпечену сковороду кілька скибочок – вони майже повністю мають бути покриті олією. Смажимо спочатку з одного боку до золотистої скоринки, потім перевертаємо на іншу.

Готові нагетси викладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

Подаємо з будь-яким гарніром, салатом або соусом до столу та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати