Лайм

Як готувати рублені печінкові млинці: простий рецепт із курячої печінки

Спробуйте урізноманітнити звичне меню

Чимало господинь стикаються з тим, що члени їхньої родини, а особливо діти, не хочуть їсти страви з печінки. Однак існує безліч способів приготувати цей інгредієнт так, щоб було смачно. І якщо ви вже робили курячу печінку в сметані, цього разу приготуйте печінкові млинці. theLime ділиться з вами простим рецептом.

Інгредієнти: куряча печінка (500 г), яйця (2 шт.), цибуля (1 шт.), борошно (2-3 ст. л.), хмелі-сунелі (1 ч. л.), сіль, перець.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Курячу печінку ретельно промиваємо у проточній воді, очищаємо від жовчних проток та плівок. Потім викладаємо її на обробну дошку та відправляємо на 15-20 хвилин у морозильну камеру.

Цибулю очищаємо, промиваємо у проточній воді. Її потрібно замаринувати – для цього необхідно нарізати дрібним кубиком та залити окропом. Залишаємо в такому вигляді на 5-10 хвилин, потім зливаємо воду, додаємо в нарізану цибулю 1-2 ч. л. столового оцту, щіпку цукру та солі, зверху заливаємо невеликою кількістю води. Через 15 хвилин зливаємо маринад із цибулі.

Виймаємо підморожену печінку та нарізаємо кубиком. У миску з печінкою додаємо яйця, мариновану цибулю, пшеничне борошно та спеції. Перемішуємо та залишаємо на 15-20 хвилин.

Сковороду добре розігріваємо з олією. Викладаємо ложкою печінкову масу, формуючи невеликі млинці. Обсмажуємо спочатку з одного боку, потім перевертаємо на другий. Перекладаємо готові оладки на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

Подаємо рублені печінкові млинці з будь-яким салатом, гарніром або соусом і насолоджуємося смаком.

Фото: instagram.com/recepty_przepisy

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно садити картоплю під лопату: оптимальна глибина лунки

Якою має бути глибина траншей, в які висаджують картоплю навесні, коли проводити підгортання, а також як це правильно робити  

Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати у домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати лазанью з м'ясним фаршем та соусом бешамель, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини

Дбайливі і надійні: які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, з яких виходять найкращі брати і сестри – Рак, Телець, Риби, Лев