Лайм

Як приготувати на Великдень домашню рублену ковбасу: простий рецепт без оболонки

Смачну страву можна покласти у Великодній кошик

На Великдень в Україні прийнято готувати домашню ковбасу, яку кладуть у великодній кошик і святять у церкві. У 2022 році через війну багато господинь не готові довго стояти на кухні, але при цьому не хочуть відмовлятися від улюблених страв. Розповідаємо, як зробити домашню ковбасу без оболонки зі свинячої кишки.

Інгредієнти: 1 кг свинини, 800 г курки, 200 г сала, 4 яйця, 4 ст. крохмалю, 4 ч.л. солі, перець за смаком.

Фото: Pinterest

Приготування :

М'ясо поріжте на невеликі кубики і покладіть у велику миску.

Яйця збийте віночком, додайте сіль, перець та інші спеції до смаку. Добре перемішайте, введіть крохмаль і залиште, доки він не розчиниться у яєчній суміші.

Суміш вилийте в м'ясо, добре перемішайте.

Деко застеліть фольгою із запасом, щоб вистачило підгорнути краї. На фольгу викладіть м'ясо, сформувавши ковбаску бажаного розміру. Щільно загорніть ковбасу, щоб вона зберегла форму. Краї підігніть, щоб у духовці з них не витікав сік.

Духовку розігрійте до 200 градусів і поставте деко з ковбасками випікатися на 1,5 години. Через годину можна збільшити температуру, щоб м'ясна страва на Великдень трохи просмажилася.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні