Лайм

Як зробити соковиті рибні котлети з сиром: простий рецепт на сковороді

Поекспериментуйте на дозвіллі

Під час війни, яка триває в Україні вже два місяці, багато господинь навчилися готувати з простих інгредієнтів. І якщо ви вже робили рублені котлети з курячого філе, цього разу урізноманітніть своє меню рибними. theLime підібрав для вас перевірений рецепт.

Інгредієнти: філе хека (700 г), цибуля (1 шт.), кисломолочний сир (250 г), яйце (2 шт.), манна крупа (3 ст. л.), сіль, перець, сухарі, рослинна олія.

Фото: instagram.com/cook_with_me_at_home

Приготування:

Філе хека промиваємо під проточною водою, потім викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога.

Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо і розрізаємо на кілька частин. Філе риби разом із цибулею перекручуємо через м'ясорубку.

Потім додаємо в фарш сир: якщо він м'який, розчавлюємо його виделкою, а якщо ні - теж подрібнюємо в м'ясорубці.

Далі висипаємо в фарш манну крупу, додаємо яйця та спеції за смаком. Перемішуємо, щоб усі інгредієнти рівномірно розподілилися між собою та залишаємо приблизно на 20-30 хвилин. За цей час манка розбухне.

Потім формуємо руками з фаршу невеликі котлети круглої форми та обвалюємо в панірувальних сухарях.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією. Викладаємо на неї котлети і смажимо до готовності спочатку з одного боку до рум'яної скоринки, потім перевертаємо на другу.

Подаємо апетитні рибні котлети з будь-яким гарніром або салатом та насолоджуємося смаком.

Фото: instagram.com/cook_with_me_at_home

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні