Багато хто з нас знає, що сніданок має бути не тільки смачним, а й корисним. І якщо ви вже робили сирники з шоколадною начинкою, цього разу приготуйте цю страву з кукурудзяними пластівцями. theLime підібрав для вас перевірений рецепт.
Інгредієнти: сир (300-400 г), яйце (1 шт.), борошно (2 ст. л.), манна крупа (2 ст. л.), вершкове масло, сіль (щіпка), цукор (за смаком), кукурудзяні пластівці (для панірування).
Приготування:
У глибокій мисці змішуємо сир, борошно, манну крупу. Додаємо до них яйце, сіль та цукор за смаком. Ретельно перемішуємо сирну масу, щоб вона стала однорідною. За бажанням також можна додати родзинки. Потім руками формуємо сирники круглої форми.
У невеликій каструлі підігріваємо воду. У киплячу воду викладаємо сирники та варимо їх приблизно 10-15 хвилин.
Розігріваємо сковороду з вершковим маслом або рослинною олією, висипаємо на неї подрібнені кукурудзяні пластівці. Потім викладаємо в сковороду готові сирники та обсмажуємо їх у паніровці з пластівців декілька хвилин, періодично перевертаючи їх.
Подаємо до столу апетитні сирники з хрусткою скоринкою і насолоджуємося смаком.
- Раніше ми розповіли, як приготувати ніжні сирники з яблуками та манкою.
- Читайте також на theLime, як зробити сирники із зеленню та сулугуні.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.