Лайм

Як приготувати ніжні сирники в хрумкій паніровці: рецепт із кукурудзяними пластівцями

Зробити їх простіше простого

Багато хто з нас знає, що сніданок має бути не тільки смачним, а й корисним. І якщо ви вже робили сирники з шоколадною начинкою, цього разу приготуйте цю страву з кукурудзяними пластівцями. theLime підібрав для вас перевірений рецепт.

Інгредієнти: сир (300-400 г), яйце (1 шт.), борошно (2 ст. л.), манна крупа (2 ст. л.), вершкове масло, сіль (щіпка), цукор (за смаком), кукурудзяні пластівці (для панірування).

Фото: pinterest.com

Приготування:

У глибокій мисці змішуємо сир, борошно, манну крупу. Додаємо до них яйце, сіль та цукор за смаком. Ретельно перемішуємо сирну масу, щоб вона стала однорідною. За бажанням також можна додати родзинки. Потім руками формуємо сирники круглої форми.

У невеликій каструлі підігріваємо воду. У киплячу воду викладаємо сирники та варимо їх приблизно 10-15 хвилин.

Розігріваємо сковороду з вершковим маслом або рослинною олією, висипаємо на неї подрібнені кукурудзяні пластівці. Потім викладаємо в сковороду готові сирники та обсмажуємо їх у паніровці з пластівців декілька хвилин, періодично перевертаючи їх.

Подаємо до столу апетитні сирники з хрусткою скоринкою і насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні