Лайм

Як приготувати ніжні сирники з шоколадною начинкою: простий рецепт

Така страва сподобається і дітям, і дорослим

Чимало господинь звикли балувати своїх рідних смачними та корисними стравами на сніданок. І якщо ви вже робили солоні сирники із зеленню та сулугуні, тепер приготуйте цю страву з шоколадною начинкою. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: сир 9% (400 г), яйце (1 шт.), сіль (щіпка), цукор (1 ст. л.), манна крупа (2 ст. л.), борошно (2-4 ст. л.), шоколад (1 плитка), рослинна олія (для смаження).

Фото: instagram.com/cook_with_me_at_home

Приготування:

Сир бажано взяти з великим відсотком жирності. Перетираємо його через сито, щоб не було грудочок, потім викладаємо в миску. Додаємо до нього яйце, манну крупу та дрібку солі, перемішуємо все разом до однорідності.

Також всипаємо в масу трохи цукру - з ним потрібно не переборщити, оскільки ще буде шоколадна начинка. Перемішуємо, потім просіюємо приблизно 2 ст. л. борошна і додаємо в тісто. Його можна додати трохи менше чи трохи більше.

Шоколадку ділимо на акуратні шматочки.

Робочу поверхню та руки злегка посипаємо борошном. Беремо 1 ст. л. сирного тіста, формуємо з нього невеликий коржик і всередину кладемо шматочок шоколаду. Потім з'єднуємо краї та руками або ножем надаємо сирнику необхідної форми.

Сковороду розігріваємо з олією. Викладаємо на неї сирники, смажимо спочатку з однієї сторони до рум'яної скоринки, потім перевертаємо на другу.

Подаємо смачні сирники з шоколадною начинкою на сніданок та насолоджуємося смаком. Також їх можна полити сметаною, джемом або посипати сахарною пудрою.

Фото: instagram.com/cook_with_me_at_home

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати