Лайм

Як приготувати ніжні сирники з шоколадною начинкою: простий рецепт

Така страва сподобається і дітям, і дорослим

Чимало господинь звикли балувати своїх рідних смачними та корисними стравами на сніданок. І якщо ви вже робили солоні сирники із зеленню та сулугуні, тепер приготуйте цю страву з шоколадною начинкою. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: сир 9% (400 г), яйце (1 шт.), сіль (щіпка), цукор (1 ст. л.), манна крупа (2 ст. л.), борошно (2-4 ст. л.), шоколад (1 плитка), рослинна олія (для смаження).

Фото: instagram.com/cook_with_me_at_home

Приготування:

Сир бажано взяти з великим відсотком жирності. Перетираємо його через сито, щоб не було грудочок, потім викладаємо в миску. Додаємо до нього яйце, манну крупу та дрібку солі, перемішуємо все разом до однорідності.

Також всипаємо в масу трохи цукру - з ним потрібно не переборщити, оскільки ще буде шоколадна начинка. Перемішуємо, потім просіюємо приблизно 2 ст. л. борошна і додаємо в тісто. Його можна додати трохи менше чи трохи більше.

Шоколадку ділимо на акуратні шматочки.

Робочу поверхню та руки злегка посипаємо борошном. Беремо 1 ст. л. сирного тіста, формуємо з нього невеликий коржик і всередину кладемо шматочок шоколаду. Потім з'єднуємо краї та руками або ножем надаємо сирнику необхідної форми.

Сковороду розігріваємо з олією. Викладаємо на неї сирники, смажимо спочатку з однієї сторони до рум'яної скоринки, потім перевертаємо на другу.

Подаємо смачні сирники з шоколадною начинкою на сніданок та насолоджуємося смаком. Також їх можна полити сметаною, джемом або посипати сахарною пудрою.

Фото: instagram.com/cook_with_me_at_home

Новини партнерів

Читайте також

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину