Чимало господинь в умовах війни зіткнулися з новою реальністю – їм доводиться готувати нові для себе страви з тих продуктів, які є під рукою. І якщо ви вже робили для своєї сім'ї чи дітей манну кашу на воді, цього разу урізноманітніть страву та приготуйте її з какао. theLime підібрав для вас простий рецепт.
Інгредієнти: молоко (2 склянки), манна крупа (3 ст. л.), цукор (1 ст. л.), какао-порошок (2 ч. л.), вершкове масло (2 ч. л.).
Приготування:
Молоко виливаємо в невелику каструлю, ставимо на плиту та доводимо до кипіння на повільному вогні. Додаємо цукор та дрібку солі, перемішуємо.
За допомогою сита просіюємо в кашу какао-порошок, перемішуємо, щоб він рівномірно розподілився в молоці та не було грудочок.
Потім тонкою цівкою висипаємо в каструлю манну крупу, постійно помішуємо, щоб не утворилися грудочки. Варимо приблизно 7-10 хвилин - до загустіння, потім знімаємо її з вогню. Можна збити кашу блендером з вершковим маслом до отримання одноріднішої консистенції або подавати так.
Розливаємо шоколадну манну кашу в порційні тарілки та додаємо шматочок вершкового масла. За бажанням можна прикрасити бананом або горіхами.
- Раніше ми розповіли як приготувати пшеничну кашу.
- Читайте також на theLime, які страви можна зробити з булгуром.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.