Лайм

Як приготувати шоколадну манну кашу: простий рецепт з какао

Урізноманітніть своє меню незвичною стравою

Чимало господинь в умовах війни зіткнулися з новою реальністю – їм доводиться готувати нові для себе страви з тих продуктів, які є під рукою. І якщо ви вже робили для своєї сім'ї чи дітей манну кашу на воді, цього разу урізноманітніть страву та приготуйте її з какао. theLime підібрав для вас простий рецепт.

Інгредієнти: молоко (2 склянки), манна крупа (3 ст. л.), цукор (1 ст. л.), какао-порошок (2 ч. л.), вершкове масло (2 ч. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Молоко виливаємо в невелику каструлю, ставимо на плиту та доводимо до кипіння на повільному вогні. Додаємо цукор та дрібку солі, перемішуємо.

За допомогою сита просіюємо в кашу какао-порошок, перемішуємо, щоб він рівномірно розподілився в молоці та не було грудочок.

Потім тонкою цівкою висипаємо в каструлю манну крупу, постійно помішуємо, щоб не утворилися грудочки. Варимо приблизно 7-10 хвилин - до загустіння, потім знімаємо її з вогню. Можна збити кашу блендером з вершковим маслом до отримання одноріднішої консистенції або подавати так.

Розливаємо шоколадну манну кашу в порційні тарілки та додаємо шматочок вершкового масла. За бажанням можна прикрасити бананом або горіхами.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні