Лайм

Як приготувати жульєн із курки з грибами: простий рецепт

Порадуйте близьких ситною та поживною стравою

Жульєн - запіканка з грибів та курки під сиром. Ця закуска має кілька варіацій приготування: її подають порційно у спеціальних кокотницях, начиняють їм булочки або млинці, а також готують у великій ємності. theLime підібрав для вас простий рецепт жульєну для всієї родини.

Інгредієнти: курка (300 г), гриби (400 г), цибуля ріпчаста (1 шт), сир твердий (150-200 г), вершки 20% (200 мл), олія рослинна (1 ст.л), масло вершкове (1 ст.л), мускатний горіх ( 1/2 ч.л), сіль, перець, спеції (за смаком).

Фото: instagram.com/cook_julija_simonchuk

Приготування:

Курку, гриби та цибулю наріжте соломкою. Обсмажте на сковороді все окремо: спочатку курку, потім цибулю та гриби, з додаванням вершкового масла та олії. Потім все з'єднайте, влийте вершки, посоліть, поперчіть, додайте спеції та тушкуйте на повільному вогні до загусання. Щоб маса не пригоріла, періодично помішуйте.

Перекладіть вміст сковороди у форму для запікання, посипте тертим сиром і відправте в розігріту до 200 градусів на 15-20 хвилин. Подавайте гарячим. Покрокову інструкцію приготування жульєну з куркою та грибами дивіться нижче (гортайте праворуч).


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Готую з любов'ю (@cook_julija_simonchuk)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати

Щурі будуть обходити десятою дорогою: 5 бабусиних порад, щоб позбутися непроханих гостей

Експерти розповіли, як вивести щурів з дому і назвали перевірені способи боротьби з небезпечними гризунами

Справжня "шокова терапія": досвідчені городники розкрили секрет пророщування перців

Досвідчені городники розповіли про метод шокової терапії, який дозволить швидко проростити насіння перців