Жульєн - запіканка з грибів та курки під сиром. Ця закуска має кілька варіацій приготування: її подають порційно у спеціальних кокотницях, начиняють їм булочки або млинці, а також готують у великій ємності. theLime підібрав для вас простий рецепт жульєну для всієї родини.
Інгредієнти: курка (300 г), гриби (400 г), цибуля ріпчаста (1 шт), сир твердий (150-200 г), вершки 20% (200 мл), олія рослинна (1 ст.л), масло вершкове (1 ст.л), мускатний горіх ( 1/2 ч.л), сіль, перець, спеції (за смаком).
Приготування:
Курку, гриби та цибулю наріжте соломкою. Обсмажте на сковороді все окремо: спочатку курку, потім цибулю та гриби, з додаванням вершкового масла та олії. Потім все з'єднайте, влийте вершки, посоліть, поперчіть, додайте спеції та тушкуйте на повільному вогні до загусання. Щоб маса не пригоріла, періодично помішуйте.
Перекладіть вміст сковороди у форму для запікання, посипте тертим сиром і відправте в розігріту до 200 градусів на 15-20 хвилин. Подавайте гарячим. Покрокову інструкцію приготування жульєну з куркою та грибами дивіться нижче (гортайте праворуч).
Подивитися цю публікацію в Instagram
- Раніше ми розповідали, як смачно приготувати голубці у духовці. Здивуйте рідних смачною стравою.
- Читайте також на theLime, як приготувати найшвидшу піцу з ковбасою на лаваші.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.