Жульєн - запіканка з грибів та курки під сиром. Ця закуска має кілька варіацій приготування: її подають порційно у спеціальних кокотницях, начиняють їм булочки або млинці, а також готують у великій ємності. theLime підібрав для вас простий рецепт жульєну для всієї родини.

Інгредієнти: курка (300 г), гриби (400 г), цибуля ріпчаста (1 шт), сир твердий (150-200 г), вершки 20% (200 мл), олія рослинна (1 ст.л), масло вершкове (1 ст.л), мускатний горіх ( 1/2 ч.л), сіль, перець, спеції (за смаком).

Фото: instagram.com/cook_julija_simonchuk

Приготування:

Курку, гриби та цибулю наріжте соломкою. Обсмажте на сковороді все окремо: спочатку курку, потім цибулю та гриби, з додаванням вершкового масла та олії. Потім все з'єднайте, влийте вершки, посоліть, поперчіть, додайте спеції та тушкуйте на повільному вогні до загусання. Щоб маса не пригоріла, періодично помішуйте.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Перекладіть вміст сковороди у форму для запікання, посипте тертим сиром і відправте в розігріту до 200 градусів на 15-20 хвилин. Подавайте гарячим. Покрокову інструкцію приготування жульєну з куркою та грибами дивіться нижче (гортайте праворуч).


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Готую з любов'ю (@cook_julija_simonchuk)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.