Лайм

Як приготувати жульєн із курки з грибами: простий рецепт

Порадуйте близьких ситною та поживною стравою

Жульєн - запіканка з грибів та курки під сиром. Ця закуска має кілька варіацій приготування: її подають порційно у спеціальних кокотницях, начиняють їм булочки або млинці, а також готують у великій ємності. theLime підібрав для вас простий рецепт жульєну для всієї родини.

Інгредієнти: курка (300 г), гриби (400 г), цибуля ріпчаста (1 шт), сир твердий (150-200 г), вершки 20% (200 мл), олія рослинна (1 ст.л), масло вершкове (1 ст.л), мускатний горіх ( 1/2 ч.л), сіль, перець, спеції (за смаком).

Фото: instagram.com/cook_julija_simonchuk

Приготування:

Курку, гриби та цибулю наріжте соломкою. Обсмажте на сковороді все окремо: спочатку курку, потім цибулю та гриби, з додаванням вершкового масла та олії. Потім все з'єднайте, влийте вершки, посоліть, поперчіть, додайте спеції та тушкуйте на повільному вогні до загусання. Щоб маса не пригоріла, періодично помішуйте.

Перекладіть вміст сковороди у форму для запікання, посипте тертим сиром і відправте в розігріту до 200 градусів на 15-20 хвилин. Подавайте гарячим. Покрокову інструкцію приготування жульєну з куркою та грибами дивіться нижче (гортайте праворуч).


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Готую з любов'ю (@cook_julija_simonchuk)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні