Лайм

Як приготувати гороховий крем-суп із сухариками: простий рецепт на обід

Урізноманітніть своє меню

Господині, для яких приготування страв – це не просто рутина, а хобі, часто експериментують із різними стравами. І якщо ви вже балували свою сім'ю вершковим супом із фрикадельками та грибами, цього разу зробіть гороховий крем-суп із сухариками. theLime підібрав для вас простий рецепт.

Інгредієнти: горох (200 г), філе стегна (400 г), картопля (3 шт.), цибуля (1 шт.), морква (1 шт.), помідор (1 шт.), сіль, перець, куркума, хліб (для сухариків).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Горох промиваємо у проточній воді декілька разів, потім замочуємо на 3-6 годин або всю ніч.

Філе споліскуємо у воді та відправляємо разом із горохом у каструлю. Заливаємо чистою відфільтрованою водою та варимо 30-40 хвилин.

Овочі промиваємо у воді, чистимо. Цибулю нарізаємо маленьким кубиком, моркву тремо на терці, помідор теж подрібнюємо ножем. Картоплю очищаємо та нарізаємо середнім кубиком.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією і обсмажуємо на ній овочі до напівготовності.

Виймаємо з бульйону куряче філе, додаємо нарізану картоплю, засмажку та спеції. Варимо до готовності картоплі – приблизно 25-30 хвилин.

Тим часом, духовку розігріваємо до 180°С. Для сухариків нарізаємо хліб середнім кубиком і викладаємо його на деко, вистелене пергаментом. Відправляємо у гарячу духовку приблизно на 8-10 хвилин.

Відливаємо трохи бульйону у склянку – він знадобиться, якщо суп буде надто густим. За допомогою блендера подрібнюємо готовий гороховий суп до стану пюре, за бажанням доливаємо бульйон.

Подаємо гороховий крем-суп із сухариками та нарізаною зеленню.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні