Лайм

Як приготувати чебуреки з сиром із лаваша: простий рецепт

Порадуйте свою сім'ю смачною стравою

Деякі господині не люблять складні рецепти, особливо, якщо один з етапів приготування - це замішування тіста. І якщо ви хочете порадувати свою сім'ю смачними чебуреками, але не хочете довго возитися на кухні, поекспериментуйте та зробіть їх із лаваша. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт.

Інгредієнти: лаваш (1 упаковка), помідори (1-2 шт.), твердий сир (200 г), яйце (1 шт.), сметана 15%, рослинна олія (для смаження), сіль, спеції.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Беремо лист лаваша, накриваємо його зверху тарілкою та ножем вирізаємо кола.

Помідори промиваємо під проточною водою, за бажанням знімаємо з них шкірку. Для цього робимо невеликі надрізи та обдаємо їх окропом. Нарізаємо томати середнім кубиком.

У невелику миску розбиваємо яйце, додаємо до нього сіль та перець. Збиваємо виделкою.

Твердий сир тремо на терці або нарізаємо тонкими скибочками.

Формуємо чебурек: середину лаваша змащуємо сметаною, викладаємо в центр нарізані помідори та посипаємо сиром. Краї змащуємо збитим яйцем і складаємо лаваш навпіл – так, щоби вийшов півмісяць.

Сковороду розігріваємо з рослинною олією, викладаємо на неї чебурек. Смажимо на слабкому вогні з одного боку, потім перевертаємо на інший. Проробляємо те саме з іншими заготовками.

Подаємо до столу апетитні чебуреки та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Розсада оживе на очах: перевірений спосіб підживлення рослин дріжджами

Городники розповіли, як підживити розсаду - для цього треба використовувати дріжджі

Розсада почне нарощувати коріння з перших днів: що треба додати в ґрунт

Городники дали поради щодо підготовки ґрунту для розсади, щоб змусити її наростити гарне коріння

Медовик з вишневою начинкою, який завжди виходить: улюблений торт по-новому

Приготуйте медовик з вишневою начинкою - вона додасть торту приємну кислинку