Лайм

Як приготувати чебуреки з сиром із лаваша: простий рецепт

Порадуйте свою сім'ю смачною стравою

Деякі господині не люблять складні рецепти, особливо, якщо один з етапів приготування - це замішування тіста. І якщо ви хочете порадувати свою сім'ю смачними чебуреками, але не хочете довго возитися на кухні, поекспериментуйте та зробіть їх із лаваша. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт.

Інгредієнти: лаваш (1 упаковка), помідори (1-2 шт.), твердий сир (200 г), яйце (1 шт.), сметана 15%, рослинна олія (для смаження), сіль, спеції.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Беремо лист лаваша, накриваємо його зверху тарілкою та ножем вирізаємо кола.

Помідори промиваємо під проточною водою, за бажанням знімаємо з них шкірку. Для цього робимо невеликі надрізи та обдаємо їх окропом. Нарізаємо томати середнім кубиком.

У невелику миску розбиваємо яйце, додаємо до нього сіль та перець. Збиваємо виделкою.

Твердий сир тремо на терці або нарізаємо тонкими скибочками.

Формуємо чебурек: середину лаваша змащуємо сметаною, викладаємо в центр нарізані помідори та посипаємо сиром. Краї змащуємо збитим яйцем і складаємо лаваш навпіл – так, щоби вийшов півмісяць.

Сковороду розігріваємо з рослинною олією, викладаємо на неї чебурек. Смажимо на слабкому вогні з одного боку, потім перевертаємо на інший. Проробляємо те саме з іншими заготовками.

Подаємо до столу апетитні чебуреки та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привносять світло в життя інших: які знаки Зодіаку вважають найбільш позитивними

Представники яких зодіакальних сузір'їв прагнуть завжди бачити у всьому позитив, робити світ кращим і допомагати порадами  

Як підживити рослини черствим хлібом: натуральне добриво для поливу

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво для рослин із залишків чорного хліба, що містить багато поживних речовин

Як смачно приготувати молоду картоплю: небанальний рецепт сезонної страви

Як у домашніх умовах приготувати молоду картоплю на сковороді із вершковим маслом, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї