Лайм

Як приготувати шоколадне печиво з тріщинками: простий рецепт

Побалуйте свою сім'ю

Багато господинь намагаються радувати свою сім'ю ароматними та смачними десертами, щоб хоч якось підняти настрій та бойовий дух рідних під час війни. І якщо ви вже робили ніжні ванільні кекси з шоколадом, цього разу приготуйте печиво з тріщинками. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: борошно (150 г), какао (60 г), розпушувач (1 ч. л.), цукрова пудра (200 г), вершкове масло (60 г), яйця (2 шт.), цукрова пудра (100 г), сіль (щіпка).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Просіюємо через сито борошно, какао, розпушувач, сіль та цукрову пудру у велику миску. Потім додаємо до сухих інгредієнтів вершкове масло та розтираємо все разом у крихту.

В окремій мисці збиваємо яйця, потім додаємо в сухі інгредієнти і вимішуємо тісто до однорідності. Кладемо тісто в миску, накриваємо харчовою плівкою та залишаємо в холодильнику на 30 хвилин.

Коли тісто охолоне, розділяємо його на шматочки розміром як волоський горіх, формуємо кульки і кожну обвалюємо в цукровій пудрі.

Духовку заздалегідь розігріваємо до 220°С, а деко вистилаємо пергаментним папером. Викладаємо печиво на нього та випікаємо приблизно 10-12 хвилин. За цей час воно має збільшитись у розмірах і покритися тріщинами – тісто в цих місцях має блищати. Виймаємо його і чекаємо, доки охолоне.

Подаємо апетитне печиво до столу та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший вихід у світ: Лілія Ребрик з'явилася на заході з тримісячною донечкою

Популярна телеведуча Лілія Ребрик поділилася у мережі фото з 3-місячною дочкою Аделіною на сімейному форумі з благодійною місією

Готуємо соковиту лазанью з домашнього тіста: покроковий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну лазанью з соусами Бешамель та Болоньєзе, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини

Бачив лише на фото: Слава Дьомін розповів про відсутність батька у своєму житті

Український інтерв'юер та ведучий Слава Дьомін поділився старим фото, на якому зображено його батька, якого він ніколи не бачив наживо