Лайм

Як приготувати апетитні чебуреки з кабачка: простий рецепт

Поекспериментуйте на дозвіллі

Чимало господинь намагаються радувати свою сім'ю смачними та різноманітними стравами. І якщо ви вже балували близьких чебуреками з сиром у духовці, цього разу приготуйте незвичні чебуреки з кабачка. theLime ділиться з вами простим рецептом.

Інгредієнти: тертий кабачок (160 г), яйце (1 шт.), рисове або цільнозернове борошно (2 ст. л.), куряче філе (60 г), сир твердий (30 г), сіль, перець.

Фото: instagram.com/notatki_pp

Приготування:

Куряче філе промиваємо у проточній воді, зрізаємо жир та хрящі, пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо у блендері. Додаємо у фарш сир, який попередньо потрібно натерти на терці, а також спеції за смаком.

Кабачок промиваємо у проточній воді, очищаємо і тремо на терці. Залишаємо на деякий час, щоб з нього вийшла зайва рідина. Віджимаємо м'якоть і відправляємо в невелику миску.

Потім додаємо до нього яйце, борошно, трохи солі та перцю. Перемішуємо до однорідної консистенції.

Сковороду розігріваємо з краплею рослинної олії. Викладаємо на неї тонким шаром тісто з кабачка, чекаємо кілька хвилин, щоб воно схопилося. Слідом – тонкий шар фаршу, не доходячи до країв, а потім знову шар кабачкового тіста. Обсмажуємо спочатку з однієї сторони під кришкою - приблизно 7-10 хвилин, потім перевертаємо на другу і тримаємо стільки ж.

Подаємо апетитні чебуреки з кабачків до столу зі сметаною та насолоджуємось смаком.

Фото: instagram.com/notatki_pp

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як врятувати білі шкарпетки, які стали сірими: допоможуть прості й доступні засоби

Як у домашніх умовах за допомогою перекису водню, солі, нашатирного спирту відіпрати брудні білі шкарпетки, щоб повернути їм колишній вигляд

Як приготувати ідеальні сирники, які подають в ресторані: рецепт Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах зробити апетитні сирники з манною крупою та крохмалем на сніданок, щоб побалувати свою родину та дітей

В них важко не закохатися: з якими знаками Зодіаку буде найкраще перше побачення

Які знаки Зодіаку зроблять перше побачення незабутнім - Стрільці, Овни, Близнюки