Лайм

Як приготувати найшвидший торт "Наполеон" із печива: простий рецепт без випічки

З таким десертом упорається навіть школяр

Наполеон - один з найпопулярніших класичних тортів, але не всі господині сьогодні можуть викроїти час на розкочування коржів і складний крем. Саме тому популярністю користуються швидкі рецепти "а-ля Наполеон". Раніше ми розповідали, як приготувати такий торт із лаваша, а тепер знайшли апетитний варіант із печивом "Вушка". Смачний тортик не потребує випічки і вийде навіть у кулінарів-початківців.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ФУДБЛОГЕР РЕЦЕПТІ ДЕСЕРТІ (@juli_cookingg)

Інгредієнти (на форму 26 см):

  • печиво "Вушка" - 800 г
  • сметана 15% - 700 г
  • цукор - 100 г
  • кокосова стружка – 1 ст. л.
  • ванілін – за смаком.

Приготування:

Сметану вилийте в миску і добре збийте із цукром, кокосовою стружкою та ваніліном.

Застеліть низ форми пергаментом, викладіть печиво рівним шаром та залийте третьою частиною сметанного крему.

Знову викладіть печиво "Вушка" і полийте сметаною. Повторіть таку послідовність ще раз.

Якщо хочете, щоб у вашому тортику без випічки було більше шарів печива, виберіть форму меншого діаметру та розподіліть сметану у відповідній пропорції.

Останній шар печива змастіть сметаною і посипте крихтою від "Вушок", що залишилися.

Відправте торт у холодильник на 4 години та насолоджуйтесь оригінальним та смачним десертом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні