Лайм

Як приготувати бананові оладки з шоколадом: простий рецепт від Анни Саліванчук

Шоколад та банан - ідеальне смакове поєднання

Оладки – ідеальний варіант недільного сніданку для всієї сім'ї. Якщо традиційний рецепт на кефірі домочадцям вже набрид, додаванням у тісто яблук або домашнього сиру вже не здивувати, то спробуйте приготувати бананові оладки з шоколадною начинкою за рецептом української акторки Анни Саліванчук.

"Це чудовий сніданок як для любителів солоденького, так і для наших діток!", - написала в Instagram зірка комедійного серіалу "Одного разу під Полтавою". Вона зазначила, що оладки виходять нереально смачними, а приготування цієї страви займе лише 10 хвилин.

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Інгредієнти: банани (2 шт.), яйця (2 шт.), рисове борошно (120 г), цукрова пудра (1 ч. л.), розпушувач (1 ч. л.), плитка шоколаду для начинки.

Спосіб приготування:

Банани очистіть і за допомогою занурювального блендера перетворіть на пюре. Вбийте яйця і добре перемішайте. Потім висипте рисове борошно, розпушувач і знову перемішайте блендером.

Сковороду розігрійте, налийте невелику кількість олії і приступайте до смаження оладок. Покладіть столову ложку тіста, а зверху викладіть шматочок шоколадки, закрийте його тістом. Обсмажуйте до золотавого кольору з обох боків. Все, оладки з шоколадом та бананом готові! Смачного!

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ann Salivanchyk (@salivanchuk.anna)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні