Лайм

Як приготувати пікантну локшину з яйцем: простий рецепт на вечерю

Страва з азіатським колоритом урізноманітнить меню

Соєвий соус – універсальний компонент, який не тільки замінює сіль, але й надає страві пікантного азіатського колориту. Дієтолог Світлана Фус на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом локшини з яйцем та соєвим соусом, який порадує оригінальним смаком та простотою.

Інгредієнти: 200 г локшини, 3 яйця, 1 пучок зеленої цибулі, 2 ст. л. соєвого соусу, 2 ст. л. олії, 1 ч. л. винного чи бальзамічного оцту, сіль та перець за смаком, 2 ст. л. насіння кунжуту.

Фото: https://www.instagram.com/dietolog.fus/

Приготування:

Зваріть локшину в підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкиньте на друшляк, промийте і залиште на кілька хвилин, щоб вода стекла.

Яйця збийте з 2 ст. л. води, соєвим соусом та оцтом.

Сковороду розігрійте, змастіть олією і вилийте яєчну суміш. Вона має схопитися тонким омлетом.

Омлет перекладіть на обробну дошку, трохи охолодіть і наріжте тонкою соломкою.

Зелену цибулю дрібно наріжте.

У сковороді розігрійте 1 ст. л. рослинної олії, покладете в неї зелену цибулю, 1 ст. л. кунжуту та трохи солі. Обсмажуйте протягом 1 хвилини, після чого додайте локшину та омлет.

Страву поперчіть за смаком, підігрівайте помішуючи протягом 1-2 хвилин, посипте кунжутом і подавайте до столу. ⁣⁣

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше

Новини партнерів

Читайте також

Голубці з цибулі - незвичайний рецепт, що змусить забути про класичні

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як готує голубці з цибулі - це дуже смачно і корисно

Чізкейк Сан Себастьян - рецепт того самого спаленого десерту з Іспанії

Чізкейк Сан-Себастьян всього за 30 років підкорив весь світ - розповідаємо рецепт спаленого чізкейка

"Картина" знайома всім: знайдіть шкарпетки серед купи одягу

Головоломки тренують увагу і зір - пропонуємо знайти три шкарпетки серед купи светрів на новій картинці-головоломці