img

Новини

20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
17:48 США могли перемістити ядерну зброю до Британії для "сигналу Путіну" — Bloomberg
17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
До всіх новин
Шоколадний бісквіт рецепт - як приготувати на окропі з молоком
Побалуйте близьких смачним десертом

Як приготувати вологий шоколадний бісквіт на окропі: простий рецепт

Середа, 29 червня 2022, 07:21
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Чимало господинь навіть під час війни намагаються балувати свою родину смачною випічкою та десертами. І якщо ви вже робили ароматні сіннабони з корицею та кремом, урізноманітніть своє меню вологим шоколадним бісквітом. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт.

Інгредієнти: яйця (2 шт.), цукор (300 г), молоко (200 мл), рослинна олія (200 мл), борошно (400 г), розпушувач (1,5 ч. л.), сода (1,5 ч. л.), какао (5 ст. л.), ванільний цукор (1 пачка), окріп (200 мл).

Фото: pinterest.com

Приготування:

У глибокій мисці з'єднуємо яйця та цукор, збиваємо міксером. Потім додаємо молоко, продовжуємо збивати. Потім вводимо в суміш рослинну олію і знову збиваємо.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

В окремій ємності змішуємо просіяне через сито борошно, какао, ванільний цукор, розпушувач і соду.

Потім додаємо сухі інгредієнти до рідких та перемішуємо до однорідності. Згодом вливаємо окріп та ще раз все перемішуємо силіконовою лопаткою.

Духовку розігріваємо до 180°С. Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером. Переливаємо на нього тісто, розрівнюємо лопаткою та відправляємо в гарячу духовку. Випікаємо приблизно 15-20 хвилин.

Потім виймаємо бісквіт і чекаємо, поки він охолоне. Загортаємо його в харчову плівку та відправляємо в холодильник на 8-12 годин.

Через зазначений проміжок часу дістаємо бісквіт, готуємо крем та формуємо торт чи будь-який інший десерт. Або ж подаємо його до столу, нарізавши на порційні шматочки, зі сметаною та ягодами.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Шоколадний бісквіт рецепт - як приготувати на окропі з молоком
img

Новини

20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
17:48 США могли перемістити ядерну зброю до Британії для "сигналу Путіну" — Bloomberg
17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
До всіх новин
Шоколадний бісквіт рецепт - як приготувати на окропі з молоком
Побалуйте близьких смачним десертом

Як приготувати вологий шоколадний бісквіт на окропі: простий рецепт

Середа, 29 червня 2022, 07:21
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Чимало господинь навіть під час війни намагаються балувати свою родину смачною випічкою та десертами. І якщо ви вже робили ароматні сіннабони з корицею та кремом, урізноманітніть своє меню вологим шоколадним бісквітом. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт.

Інгредієнти: яйця (2 шт.), цукор (300 г), молоко (200 мл), рослинна олія (200 мл), борошно (400 г), розпушувач (1,5 ч. л.), сода (1,5 ч. л.), какао (5 ст. л.), ванільний цукор (1 пачка), окріп (200 мл).

Фото: pinterest.com

Приготування:

У глибокій мисці з'єднуємо яйця та цукор, збиваємо міксером. Потім додаємо молоко, продовжуємо збивати. Потім вводимо в суміш рослинну олію і знову збиваємо.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

В окремій ємності змішуємо просіяне через сито борошно, какао, ванільний цукор, розпушувач і соду.

Потім додаємо сухі інгредієнти до рідких та перемішуємо до однорідності. Згодом вливаємо окріп та ще раз все перемішуємо силіконовою лопаткою.

Духовку розігріваємо до 180°С. Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером. Переливаємо на нього тісто, розрівнюємо лопаткою та відправляємо в гарячу духовку. Випікаємо приблизно 15-20 хвилин.

Потім виймаємо бісквіт і чекаємо, поки він охолоне. Загортаємо його в харчову плівку та відправляємо в холодильник на 8-12 годин.

Через зазначений проміжок часу дістаємо бісквіт, готуємо крем та формуємо торт чи будь-який інший десерт. Або ж подаємо його до столу, нарізавши на порційні шматочки, зі сметаною та ягодами.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••