Лайм

Як приготувати вологий шоколадний бісквіт на окропі: простий рецепт

Побалуйте близьких смачним десертом

Чимало господинь навіть під час війни намагаються балувати свою родину смачною випічкою та десертами. І якщо ви вже робили ароматні сіннабони з корицею та кремом, урізноманітніть своє меню вологим шоколадним бісквітом. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт.

Інгредієнти: яйця (2 шт.), цукор (300 г), молоко (200 мл), рослинна олія (200 мл), борошно (400 г), розпушувач (1,5 ч. л.), сода (1,5 ч. л.), какао (5 ст. л.), ванільний цукор (1 пачка), окріп (200 мл).

Фото: pinterest.com

Приготування:

У глибокій мисці з'єднуємо яйця та цукор, збиваємо міксером. Потім додаємо молоко, продовжуємо збивати. Потім вводимо в суміш рослинну олію і знову збиваємо.

В окремій ємності змішуємо просіяне через сито борошно, какао, ванільний цукор, розпушувач і соду.

Потім додаємо сухі інгредієнти до рідких та перемішуємо до однорідності. Згодом вливаємо окріп та ще раз все перемішуємо силіконовою лопаткою.

Духовку розігріваємо до 180°С. Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером. Переливаємо на нього тісто, розрівнюємо лопаткою та відправляємо в гарячу духовку. Випікаємо приблизно 15-20 хвилин.

Потім виймаємо бісквіт і чекаємо, поки він охолоне. Загортаємо його в харчову плівку та відправляємо в холодильник на 8-12 годин.

Через зазначений проміжок часу дістаємо бісквіт, готуємо крем та формуємо торт чи будь-який інший десерт. Або ж подаємо його до столу, нарізавши на порційні шматочки, зі сметаною та ягодами.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сандвіч-конструктор - чудова ідея сніданку за 5 хвилин

Блогерка Джина Каас показала чудову ідею сніданку за 5 хвилин - цей сандвіч з беконом і сиром точно сподобається всій родині

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома