Лайм

Як приготувати ніжні сирні кекси з малиною: покроковий рецепт

Побалуйте своїх близьких

Для багатьох господинь приготування випічки є своєрідним хобі, завдяки якому можна відволіктися від новин та проблем, особливо у неспокійні часи. І якщо ви вже балували свою сім'ю солоними кексами з ковбасою та сиром, цього разу приготуйте сирні з малиною. theLime ділиться простим рецептом.

Інгредієнти: кисломолочний сир (450 г), яйця (2 шт.), борошно (3 ст. л.), цукор (2 ст. л.), сіль (1 щіпка), кукурудзяний крохмаль (1 ст. л.), розпушувач (1 ч. л. з гіркою), ваніль (1 г), молоко (3 ст. л.), малина (100 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

У невелику миску висипаємо сир, яйця, сіль та цукор, подрібнюємо за допомогою блендера. Потім додаємо просіяне через сито борошно, розпушувач, крохмаль і ваніль, добре перемішуємо, щоб інгредієнти рівномірно розподілилися.

Потім вливаємо молоко і знову вимішуємо. Тісто по консистенції має вийти як густа сметана.

Ягоди малини перебираємо, щоб у них не було сміття, жучків та листочків, а також гнилих або зіпсованих. Потім промиваємо в проточній воді, відкидаємо на друшляк, щоб витікла зайва рідина.

Духовку заздалегідь розігріваємо до 170-180°С.

Викладаємо тісто в паперові або силіконові форми майже до самого верху, зверху в кекси встромляємо підготовлені ягоди і трохи втоплюємо їх у сирній масі. Ставимо в розігріту духовку та випікаємо приблизно 40 хвилин. Потім дістаємо і чекаємо, поки вони трохи охолонуть.

Подаємо на десерт апетитні сирні кекси з малиною та насолоджуємося смаком.

Фото: instagram.com/ruslana.zakrepa

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні