Лайм

Як запекти в духовці ніжні рибні котлети в паніровці: простий рецепт

Така страва сподобається навіть тим, хто не любить рибу

У багатьох господинь є улюблені рецепти котлет, які вони навчилися готувати досконало. Але якщо вам захочеться поекспериментувати зі смаками, зробіть смачні котлети з булгурy або котлети з хеку, запечені в духовці. theLime ділиться рецептом останніх.

Інгредієнти: філе хеку або будь-якої іншої риби (500 г), яйця (1-2 шт.), картопля (2 шт.), цибуля (1 шт.), панірувальні сухарі (2-3 ст. л.), сіль, перець.

Фото: instagram.com/smachna_italia_

Приготування :

Картоплю ретельно промиваємо під проточною водою, щоб змити весь бруд та пісок з неї. Підігріваємо воду в каструлі, додаємо до неї 1 ст. л. солі та відварюємо картоплю "в мундирі". Потім чекаємо, доки вона охолоне, очищаємо від шкірки.

Для приготування таких котлет можна взяти будь-яку білу рибу, наприклад, хека. Промиваємо філе під проточною водою, викладаємо на кілька хвилин на паперові рушники. Потім пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо блендером.

Цибулю очищаємо від лушпиння і тремо на дрібній терці. Зі звареної картоплі робимо пюре.

У мисці з'єднуємо рибний фарш, картопляне пюре, натерту цибулю, сіль, перець, а також одне велике яйце або два маленьких. Також можна додати трохи хліба, вимоченого у молоці. Перемішуємо все разом до однорідності, ніби відбиваючи фарш. Потім формуємо невеликі котлетки та обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

Духовку наперед розігріваємо до 180°С. Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером, викладаємо на нього котлетки і збризкуємо оливковою олією.

Ставимо деко у розігріту духовку і випікаємо приблизно 25-30 хвилин. Потім виймаємо рибні котлети і чекаємо, поки вони трохи охолонуть.

Подаємо до столу з будь-яким гарніром чи салатом.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їм завжди не щастить: які знаки Зодіаку притягують до себе невдачі і проблеми

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які притягують невдачі - Овен, Скорпіон, Козеріг, Риби, Стрілець

Сезон в розпалі: готуємо смачний весняний пиріг з ревеню за рецептом Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну шарлотку з ревенем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину чи гостей

Цибуля дасть хороший врожай: як зробити добриво для її підживлення

Які добрива необхідні цибулі для активного росту, а також для захисту від поширених хвороб, як їх приготувати та вносити