Лайм

Топ-10 ідей леопардового манікюру: як виглядає яскравий тренд літа-2022

Таким дизайном можна прикрасити як короткі, так і довгі нігті

Літо – час для сміливих експериментів. І якщо ви вже робили стриманий мінімалістичний дизайн у чорно-білій гамі, яскравий патріотичний, а також трендовий нюдовий манікюр, цього разу прикрасьте нігті тваринним принтом. theLime підібрав для вас кілька оригінальних ідей леопардового манікюру на літо-2022.

Для повсякденних образів підійде манікюр у бежевій гамі. На одному або двох нігтях на кожній руці наносимо чорно-коричневі плями, що імітують шкіру леопарда. Їх можна намалювати від руки або зробити за допомогою стемпінгу тобто перенесення на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету.

Фото: instagram.com/deshchenko.nails

Якщо ви володарка довгих нігтів мигдалеподібної форми, поекспериментуйте з матовим манікюром. Наносимо насичений коричневий відтінок на більшість нігтів, а решту прикрашаємо леопардовим дизайном.

Фото: instagram.com/yana_nail_alexiyenko

Ще одне стильне рішення – незвичний французький манікюр із леопардовим принтом на кінчику. Він гарно виглядатиме як із глянцевим покриттям, так і з матовим.

Фото: instagram.com/ns.nails5544, instagram.com/shvydkusik_nails

Також на однотонному світлому покритті можна зробити дизайн із яскравими плямами леопарду – різним кольором на кожній руці.

Фото: instagram.com/nazarova_nailsss

Леопардовий манікюр гарно виглядатиме і на коротких нігтях. Покрийте основну частину зеленим відтінком, а на кількох зробіть стильний леопардовий дизайн.

Фото: instagram.com/postevo4ka_nails_cv

Ще один варіант – поєднайте в одному манікюрі яскраве покриття та однотонний леопардовий принт. Такий дизайн гарно виглядатиме на довгих нігтях.

Фото: instagram.com/nails_barbariska

Також можна одну руку покрити яскраво-рожевим гель-лаком, другу – білим або молочним кольором, а на одному пальці зробити імітацію леопардового принту рожевим лаком та стемпінгом.

Фото: instagram.com/nata_ly.a

Ще один ніжний варіант на літо поєднати в одному манікюрі градієнтне покриття тобто плавний перехід від одного кольору до іншого яскравий леопардовий дизайн.

Фото: instagram.com/tetiana_byrovash_

А якщо ви ще не робили цього літа яскравий манікюр, вибирайте неоновий відтінок гель-лаку та леопардовий дизайн на 1-2 нігтях.

Фото: instagram.com/_r_margo

Ще один стильний варіант – поєднати в манікюрі два схожі відтінки лаку, а також зробити дизайн із геометричними елементами та леопардовим принтом.

Фото: instagram.com/kovalova__nails

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу