Лайм

Як смачно і швидко приготувати піцу з лаваша: простий рецепт

Побалуйте свою сім'ю на обід чи вечерю

Через війну більшість українців втратили частину доходів і, відповідно, маленькі радощі – наприклад, сходити з сім'єю або другою половинкою до улюбленого ресторану італійської кухні. Тому багато господинь навчилися готувати вдома як традиційну піцу Маргариту, так і порційні піци-булочки з ковбасою та сиром. theLime підготував для вас ще один простий рецепт з лаваша.

Інгредієнти: круглий лаваш (2 шт.), яйця (2 шт.), помідор (1 шт.), твердий сир (100-200 г), ковбаса (100 г), зелень (за смаком), сіль, спеції.

Приготування:

Помідори промиваємо під проточною водою. Робимо невеликі надрізи і обдаємо їх окропом, знімаємо шкірку і нарізаємо кружальцями.

Зелень споліскуємо та нарізаємо досить дрібно. Твердий сир тремо на тертці, а ковбасу, балик або шинку ріжемо довільними шматочками.

У миску розбиваємо яйця, додаємо сіль та спеції, розмішуємо вінчиком чи виделкою.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо перший лист лаваша. На нього виливаємо яйця, викладаємо скибочки помідорів та ковбаси. Також за бажанням можна додати оливки, гриби, нарізану зелень. Зверху посипаємо твердим сиром та накриваємо другим листом лаваша.

Смажимо з обох боків до рум'яної скоринки, наприкінці посипаємо другий лист лаваша сиром (за бажанням можна додати спеції або зелень) і накриваємо кришкою. Щойно сир розплавиться – знімаємо з вогню.

Подаємо до столу незвичну піцу з лаваша та насолоджуємося смаком.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення УКРАЇНКА (@ivanka.family)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати