Лайм

Як смачно і швидко приготувати піцу з лаваша: простий рецепт

Побалуйте свою сім'ю на обід чи вечерю

Через війну більшість українців втратили частину доходів і, відповідно, маленькі радощі – наприклад, сходити з сім'єю або другою половинкою до улюбленого ресторану італійської кухні. Тому багато господинь навчилися готувати вдома як традиційну піцу Маргариту, так і порційні піци-булочки з ковбасою та сиром. theLime підготував для вас ще один простий рецепт з лаваша.

Інгредієнти: круглий лаваш (2 шт.), яйця (2 шт.), помідор (1 шт.), твердий сир (100-200 г), ковбаса (100 г), зелень (за смаком), сіль, спеції.

Приготування:

Помідори промиваємо під проточною водою. Робимо невеликі надрізи і обдаємо їх окропом, знімаємо шкірку і нарізаємо кружальцями.

Зелень споліскуємо та нарізаємо досить дрібно. Твердий сир тремо на тертці, а ковбасу, балик або шинку ріжемо довільними шматочками.

У миску розбиваємо яйця, додаємо сіль та спеції, розмішуємо вінчиком чи виделкою.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо перший лист лаваша. На нього виливаємо яйця, викладаємо скибочки помідорів та ковбаси. Також за бажанням можна додати оливки, гриби, нарізану зелень. Зверху посипаємо твердим сиром та накриваємо другим листом лаваша.

Смажимо з обох боків до рум'яної скоринки, наприкінці посипаємо другий лист лаваша сиром (за бажанням можна додати спеції або зелень) і накриваємо кришкою. Щойно сир розплавиться – знімаємо з вогню.

Подаємо до столу незвичну піцу з лаваша та насолоджуємося смаком.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення УКРАЇНКА (@ivanka.family)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні