Лайм

Як приготувати піцу 4 сири на лаваші: простий рецепт

Зробити її зовсім нескладно

В умовах війни, яка триває на території нашої країни понад 3 місяці, більшість українців втратили маленькі радощі – такі як сходити з сім'єю до піцерії на вихідних та поїсти улюблену Сицилійську піцу. Тому багато господинь намагаються самостійно готувати цю страву в домашніх умовах. І якщо у вас немає часу на приготування тіста на піцу, радимо зробити її на лаваші. theLime ділиться простим рецептом піци 4 сири.

Інгредієнти: вірменський лаваш (1 упаковка), сметана 15% (2 ст. л.), соус Песто (2 ч. л.), сир Радамер (150 г), сир Моцарелла (150 г), сир Гауда (150 г), сир Дор Блю (100 г), оливки (80 г), помідори (2 шт.).

Фото: pixabay.com

Приготування:

Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°С. Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером.

Для соусу необхідно в невеликій піалі змішати сметану та соус Песто.

Викладаємо на деко лист лаваша і змащуємо його соусом. Як варіант - можна взяти один лист лаваша, змастити його і зверху накрити ще одним, який також полити соусом.

Помідори промиваємо під проточною водою, за бажанням обдаємо окропом і знімаємо шкірку. Нарізаємо їх тонкими півкільцями.

Всі види сиру дрібно ріжемо або тремо на терці. Викладаємо поверх лаваша з соусом спочатку шар Радамера, потім оливки, шар Моцарелли, нарізані помідори, слідом шар із сирів Гауда і Дор Блю.

Ставимо деко в розігріту духовку і випікаємо приблизно 13-15 хвилин, поки всі види сиру добре розплавляться. Дістаємо та чекаємо декілька хвилин, щоб піца трохи охолола.

Нарізаємо на порційні шматочки апетитну піцу та подаємо до столу.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня