img

Новини

12:37 Укрзалізниця: з початку року через зачепінг загинуло 14 дітей
12:35 Над Мінськом збили невідомий дрон
12:32 Зеленський підписав закон про статус і компенсації депортованим українцям
12:19 В Україні змінять правила обов'язкового медогляду для працівників
12:10 Схема із завищенням тарифів: КП «Київпастранс» переплатило мільйони за струм
12:09 Нацполіція повідомила про підозру російському офіцеру, який керував розстрілами евакуаційних авто під Києвом
12:05 Президент підписав закон про військову службу за контрактом для людей віком понад 60 років
11:45 "Ми нічого не приховуємо": Венс захищає Трампа у справі Епштейна
11:39 У Румунії в дельті Дунаю перекинувся човен із 14 пасажирами
11:33 17 загиблих 82 поранених: Мін’юст повідомив деталі атаки РФ по виправній колонії
11:20 Колишньому керівнику Держгеокадастру на Хмельниччині повідомили нову підозру
11:19 Вийшов перший трейлер нового "Аватара": що чекає у третій частині і коли прем'єра
11:16 Обов’язкова офіцерська підготовка для студентів-медиків – Зеленський підписав закон
11:14 ЄС дозволив транзит казахстанського вугілля через російські порти
11:10 "Далі буде...": соліст гурту "Пиріг і Батіг" долучився до ЗСУ
До всіх новин
Перець в томаті на зиму рецепт - як приготувати з цибулею в томатному соку
Страва, яку готували ще наші мами та бабусі

Улюблений рецепт, перевірений роками. Готуємо на зиму болгарський перець в томаті

Неділя, 11 вересня 2022, 08:05
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Серед усіх заготовок особливе місце посідає консервація із болгарського перцю. Цей овоч має насичений колір та неймовірний смак. Існує безліч сучасних рецептів з перцю, але є улюблені перевірені часом. Якщо ви вже закрили лечо з перцем і морквою та замаринували для фарширування, тепер закрийте перець у томаті.

Інгредієнти: болгарський перець (6 кг), цибуля ріпчаста (1,5 кг), томатний сік (3 л), цукор (300 г), сіль (100 г), оцет (300 мл), соняшникова олія (300 мл), зелень петрушки, лавровий лист, чорний перець горошком.

Фото: Кадр із відео

Приготування:

Червоний болгарський перець вимийте, видаліть серцевину і наріжте однаковими скибочками. Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кільцями.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Візьміть глибоку каструлю і влийте томатний сік (можна використовувати магазинний або домашнього приготування). Висипте сіль, цукор, вилийте оцет і олію. Додайте три лаврові листочки, чорний перець горошком за смаком. Добре розмішайте дерев'яною ложкою та поставте на плиту.

Коли маринад закипить, закиньте в каструлю третину перцю та третину цибулі. "Втопіть" овочі в томатній суміші, дайте закипіти, накрийте кришкою і варіть 25 хвилин. Викладіть овочі у тарілку.

У той же маринад закиньте другу частину перцю та цибулі. Знову варіть після закипання 25 хвилин. Повторіть процедуру з овочами, що залишилися.

У чисті простерилізовані банки викладіть по кілька гілочок петрушки і розкладіть цибулю та перець. Залийте гарячим маринадом, у якому варилися овочі. Закатайте. З цієї кількості інгредієнтів має вийти 10 літрових банок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Перець в томаті на зиму рецепт - як приготувати з цибулею в томатному соку
img

Новини

12:37 Укрзалізниця: з початку року через зачепінг загинуло 14 дітей
12:35 Над Мінськом збили невідомий дрон
12:32 Зеленський підписав закон про статус і компенсації депортованим українцям
12:19 В Україні змінять правила обов'язкового медогляду для працівників
12:10 Схема із завищенням тарифів: КП «Київпастранс» переплатило мільйони за струм
12:09 Нацполіція повідомила про підозру російському офіцеру, який керував розстрілами евакуаційних авто під Києвом
12:05 Президент підписав закон про військову службу за контрактом для людей віком понад 60 років
11:45 "Ми нічого не приховуємо": Венс захищає Трампа у справі Епштейна
11:39 У Румунії в дельті Дунаю перекинувся човен із 14 пасажирами
11:33 17 загиблих 82 поранених: Мін’юст повідомив деталі атаки РФ по виправній колонії
11:20 Колишньому керівнику Держгеокадастру на Хмельниччині повідомили нову підозру
11:19 Вийшов перший трейлер нового "Аватара": що чекає у третій частині і коли прем'єра
11:16 Обов’язкова офіцерська підготовка для студентів-медиків – Зеленський підписав закон
11:14 ЄС дозволив транзит казахстанського вугілля через російські порти
11:10 "Далі буде...": соліст гурту "Пиріг і Батіг" долучився до ЗСУ
До всіх новин
Перець в томаті на зиму рецепт - як приготувати з цибулею в томатному соку
Страва, яку готували ще наші мами та бабусі

Улюблений рецепт, перевірений роками. Готуємо на зиму болгарський перець в томаті

Неділя, 11 вересня 2022, 08:05
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Серед усіх заготовок особливе місце посідає консервація із болгарського перцю. Цей овоч має насичений колір та неймовірний смак. Існує безліч сучасних рецептів з перцю, але є улюблені перевірені часом. Якщо ви вже закрили лечо з перцем і морквою та замаринували для фарширування, тепер закрийте перець у томаті.

Інгредієнти: болгарський перець (6 кг), цибуля ріпчаста (1,5 кг), томатний сік (3 л), цукор (300 г), сіль (100 г), оцет (300 мл), соняшникова олія (300 мл), зелень петрушки, лавровий лист, чорний перець горошком.

Фото: Кадр із відео

Приготування:

Червоний болгарський перець вимийте, видаліть серцевину і наріжте однаковими скибочками. Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кільцями.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Візьміть глибоку каструлю і влийте томатний сік (можна використовувати магазинний або домашнього приготування). Висипте сіль, цукор, вилийте оцет і олію. Додайте три лаврові листочки, чорний перець горошком за смаком. Добре розмішайте дерев'яною ложкою та поставте на плиту.

Коли маринад закипить, закиньте в каструлю третину перцю та третину цибулі. "Втопіть" овочі в томатній суміші, дайте закипіти, накрийте кришкою і варіть 25 хвилин. Викладіть овочі у тарілку.

У той же маринад закиньте другу частину перцю та цибулі. Знову варіть після закипання 25 хвилин. Повторіть процедуру з овочами, що залишилися.

У чисті простерилізовані банки викладіть по кілька гілочок петрушки і розкладіть цибулю та перець. Залийте гарячим маринадом, у якому варилися овочі. Закатайте. З цієї кількості інгредієнтів має вийти 10 літрових банок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••