img

Новини

22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
До всіх новин
Медовик на сковороді рецепт - як приготувати зі сметанним кремом
Зробити його зовсім нескладно

Буде готовий за 30 хвилин. Простий рецепт медовика на сковороді

Четвер, 15 вересня 2022, 16:16
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Багато господинь-початківців вважають, що приготування десертів – це дуже довгий і складний процес, що вимагає спеціальних навичок і знань. Однак існує величезна кількість простих рецептів, як, наприклад, торт "Наполеон" з печива або фруктовий торт без випічки. theLime ділиться з вами рецептом швидкого медовика на сковороді.

Інгредієнти для коржів: вершкове масло (130 г), яйця (2 шт.), сіль (1/3 ч. л.), мед (100 г), сода (1 ч. л.), борошно (300-350 г).

Інгредієнти для сметанного крему: сметана 15-25% (500 г), цукрова пудра (5-6 ст. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

У глибоку миску викладаємо вершкове масло, розбиваємо яйця, додаємо до них мед і дрібку солі. Ставимо миску на водяну баню і нагріваємо доти, доки масло не розтопиться, перемішуємо, додаємо соду.

Коли маса почне пінитися, всипаємо приблизно 200 г просіяного через сито борошна, знову ретельно перемішуємо. Знімаємо з плити і даємо охолонути приблизно 5 хвилин. Потім додаємо ще 100-150 г борошна і замішуємо тісто воно повинно бути не дуже рідким, але в той же час і не сильно забитим борошном.

Робочу поверхню присипаємо борошном, викладаємо тісто на неї і ділимо на декілька рівних частин. Наприклад, для сковороди діаметром 26 см вийде 8 коржів.

З кожного шматочка тіста розкочуємо кулю по діаметру сковороди і смажимо з двох сторін під кришкою до рум'яного кольору. Готовий корж обрізаємо відразу, поки він гарячий, до потрібного діаметра. Обрізки за допомогою блендера подрібнюємо в крихту і обсмажуємо до золотистого кольору на сковороді.

Для приготування крему беремо сметану жирністю не менше 20%, додаємо до неї цукрову пудру і ретельно перемішуємо ложкою.

Збираємо торт: кожен корж змащуємо сметанним кремом, а верх та боки посипаємо крихтою з обрізків. Ставимо на 3-4 години в холодильник, щоб коржі добре просочилися кремом.

Потім нарізаємо медовик на порційні шматочки та подаємо до столу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Медовик на сковороді рецепт - як приготувати зі сметанним кремом
img

Новини

22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
До всіх новин
Медовик на сковороді рецепт - як приготувати зі сметанним кремом
Зробити його зовсім нескладно

Буде готовий за 30 хвилин. Простий рецепт медовика на сковороді

Четвер, 15 вересня 2022, 16:16
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Багато господинь-початківців вважають, що приготування десертів – це дуже довгий і складний процес, що вимагає спеціальних навичок і знань. Однак існує величезна кількість простих рецептів, як, наприклад, торт "Наполеон" з печива або фруктовий торт без випічки. theLime ділиться з вами рецептом швидкого медовика на сковороді.

Інгредієнти для коржів: вершкове масло (130 г), яйця (2 шт.), сіль (1/3 ч. л.), мед (100 г), сода (1 ч. л.), борошно (300-350 г).

Інгредієнти для сметанного крему: сметана 15-25% (500 г), цукрова пудра (5-6 ст. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

У глибоку миску викладаємо вершкове масло, розбиваємо яйця, додаємо до них мед і дрібку солі. Ставимо миску на водяну баню і нагріваємо доти, доки масло не розтопиться, перемішуємо, додаємо соду.

Коли маса почне пінитися, всипаємо приблизно 200 г просіяного через сито борошна, знову ретельно перемішуємо. Знімаємо з плити і даємо охолонути приблизно 5 хвилин. Потім додаємо ще 100-150 г борошна і замішуємо тісто воно повинно бути не дуже рідким, але в той же час і не сильно забитим борошном.

Робочу поверхню присипаємо борошном, викладаємо тісто на неї і ділимо на декілька рівних частин. Наприклад, для сковороди діаметром 26 см вийде 8 коржів.

З кожного шматочка тіста розкочуємо кулю по діаметру сковороди і смажимо з двох сторін під кришкою до рум'яного кольору. Готовий корж обрізаємо відразу, поки він гарячий, до потрібного діаметра. Обрізки за допомогою блендера подрібнюємо в крихту і обсмажуємо до золотистого кольору на сковороді.

Для приготування крему беремо сметану жирністю не менше 20%, додаємо до неї цукрову пудру і ретельно перемішуємо ложкою.

Збираємо торт: кожен корж змащуємо сметанним кремом, а верх та боки посипаємо крихтою з обрізків. Ставимо на 3-4 години в холодильник, щоб коржі добре просочилися кремом.

Потім нарізаємо медовик на порційні шматочки та подаємо до столу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••