Лайм

Як приготувати ванільні сирники в духовці: простий рецепт

Спробуйте зробити їх на дозвіллі

Сніданок найважливіший прийом їжі, який дарує заряд бадьорості на весь день. Тому багато господинь намагаються щодня балувати свою сім'ю незвичними стравами на сніданок, наприклад, омлетом Пуляр, яйцями Бенедикт або різними варіантами сирників. theLime ділиться з вами простим рецептом ванільних сирників.

Інгредієнти: сир (250 г), жовток (1 шт.), ванільний цукор (1 уп.), рисове або пшеничне борошно (30 г), цукор (за смаком).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Перед тим, як приступити до приготування сирників, відокремлюємо жовток від білка. Яйце розбиваємо в глибоку ємність, намагаючись не пошкодити жовток. Потім злегка стискаємо стінки порожньої пластикової пляшки, щоб випустити з неї трохи повітря, підносимо шийку до жовтка і плавно розтискаємо стінки. Жовток втягнеться у пляшку, а білок залишиться у мисці.

Змішуємо в глибокій мисці сир, жовток, цукор і ванільний цукор, а також рисове або пшеничне борошно. Ретельно перемішуємо все виделкою, потім руками робимо акуратну ковбаску із сирного тіста. Нарізаємо її гострим ножем на кілька акуратних шматочків, з яких потім формуємо сирники.

Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером, викладаємо на нього сирники. Відправляємо в духовку та випікаємо приблизно 30 хвилин за температури 180°С.

Потім дістаємо сирники та подаємо до столу з медом, джемом, ягодами або сметаною.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення (@tatyana_otis)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні