Лайм

Як приготувати ванільні сирники в духовці: простий рецепт

Спробуйте зробити їх на дозвіллі

Сніданок найважливіший прийом їжі, який дарує заряд бадьорості на весь день. Тому багато господинь намагаються щодня балувати свою сім'ю незвичними стравами на сніданок, наприклад, омлетом Пуляр, яйцями Бенедикт або різними варіантами сирників. theLime ділиться з вами простим рецептом ванільних сирників.

Інгредієнти: сир (250 г), жовток (1 шт.), ванільний цукор (1 уп.), рисове або пшеничне борошно (30 г), цукор (за смаком).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Перед тим, як приступити до приготування сирників, відокремлюємо жовток від білка. Яйце розбиваємо в глибоку ємність, намагаючись не пошкодити жовток. Потім злегка стискаємо стінки порожньої пластикової пляшки, щоб випустити з неї трохи повітря, підносимо шийку до жовтка і плавно розтискаємо стінки. Жовток втягнеться у пляшку, а білок залишиться у мисці.

Змішуємо в глибокій мисці сир, жовток, цукор і ванільний цукор, а також рисове або пшеничне борошно. Ретельно перемішуємо все виделкою, потім руками робимо акуратну ковбаску із сирного тіста. Нарізаємо її гострим ножем на кілька акуратних шматочків, з яких потім формуємо сирники.

Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером, викладаємо на нього сирники. Відправляємо в духовку та випікаємо приблизно 30 хвилин за температури 180°С.

Потім дістаємо сирники та подаємо до столу з медом, джемом, ягодами або сметаною.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення (@tatyana_otis)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії