Лайм

Як приготувати смачні міні-панкейки на молоці: популярний рецепт

Такі млинці можна давати навіть маленьким дітям

Сніданок найважливіший прийом їжі, який дарує заряд бадьорості на весь день. Тому багато господинь намагаються щодня балувати свою сім'ю незвичними стравами на сніданок, наприклад, корисним вівсяномлинцем із сиром або сирниками з бананом. theLime ділиться з вами рецептом смачних міні-панкейків, приготувати які простіше простого.

Інгредієнти: яйце (1 шт.), цукор (60 г), молоко (250 мл), борошно (200 г), сіль (0,5 ч. л.), розпушувач (10 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Всі інгредієнти заздалегідь дістаємо з холодильника, щоб вони були кімнатної температури. Якщо ви все ж таки взяли їх із холодильника, то готове тісто залишаємо на півгодини постояти перед смаженням.

У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо до них цукор і злегка збиваємо вінчиком. Потім вводимо молоко, просіяне через сито борошно з розпушувачем і сіль. Ретельно перемішуємо до однорідності.

Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, викладаємо ложкою порції тіста, формуючи невеликі панкейки. Смажимо на сухій сковороді без олії. Як тільки на поверхні з'являться бульбашки, відразу ж перевертаємо на інший бік. Те ж саме робимо з рештою тіста.

Подаємо апетитні міні-панкейки до столу з медом, згущеним молоком, сметаною або ягодами.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні