Сніданок – найважливіший прийом їжі, який дарує заряд бадьорості на весь день. Тому багато господинь намагаються щодня балувати свою сім'ю незвичними стравами на сніданок, наприклад, корисним вівсяномлинцем із сиром або сирниками з бананом. theLime ділиться з вами рецептом смачних міні-панкейків, приготувати які простіше простого.
Інгредієнти: яйце (1 шт.), цукор (60 г), молоко (250 мл), борошно (200 г), сіль (0,5 ч. л.), розпушувач (10 г).
Приготування:
Всі інгредієнти заздалегідь дістаємо з холодильника, щоб вони були кімнатної температури. Якщо ви все ж таки взяли їх із холодильника, то готове тісто залишаємо на півгодини постояти перед смаженням.
У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо до них цукор і злегка збиваємо вінчиком. Потім вводимо молоко, просіяне через сито борошно з розпушувачем і сіль. Ретельно перемішуємо до однорідності.
Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, викладаємо ложкою порції тіста, формуючи невеликі панкейки. Смажимо на сухій сковороді без олії. Як тільки на поверхні з'являться бульбашки, відразу ж перевертаємо на інший бік. Те ж саме робимо з рештою тіста.
Подаємо апетитні міні-панкейки до столу з медом, згущеним молоком, сметаною або ягодами.
- Раніше ми розповіли, як приготувати справжні американські панкейки на кефірі.
- Читайте також на theLime, як зробити тонкі млинці на молоці.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.