Лайм

Цей рецепт на сніданок став хітом. Готуємо смачний вівсяномлинець з сиром

І апетитно, і корисно

Багато господинь полюбляють балувати своїх близьких оригінальними сніданками. І якщо ви вже робили панкейки на кефірі чи солоні бельгійські вафлі з твердим сиром, цього разу здивуйте сім'ю корисним вівсяномлинцем. theLime підібрав простий рецепт, з яким впорається навіть господиня-початківець.

Інгредієнти: яйця (2 шт.), молоко (50 г), вівсяні пластівці (3 ст. л.), сіль (щіпка), м'який сир (1 ст. л.), твердий сир (20 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Змішуємо в мисці або будь-якому іншому глибокому посуді яйця, молоко і вівсяні пластівці, солимо. За бажанням можна додати інші спеції.

Твердий сир тремо на великій тертці.

Розігріваємо сковороду з вершковим маслом або рослинною олією і виливаємо на неї отриману суміш. Смажимо млинець на сковороді під кришкою.

Коли вівсяноблін трохи схопиться, викладаємо на одну половину м'який сир і посипаємо тертим сиром, потім складаємо вдвічі та готуємо під кришкою доти, доки не розплавиться сир.

Перекладаємо на тарілку та подаємо до столу з овочами чи зеленню.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям