Макарони по-флотськи – проста і ситна страва, яка виходить дуже смачною, якщо зробити її з хорошого м'яса та правильних макаронів. Зазвичай страву готують з додаванням фаршу, проте існує безліч альтернативних варіантів. Цього разу theLime розповість, як зробити макарони з куркою в соєво-медовому соусі.
Інгредієнти: 2 шт курячого філе середнього розміру, 2 ст.л топленого масла або олії для смаження, 1 ст.л меду, 6 ст.л соєвого соусу, 250 г фарфале (паста/макарони з твердих сортів пшениці у формі метелика), 1 ч.л солі. Інгредієнти вказані на 5-6 порцій.
Приготування: ставимо на плиту воду для макарон та солимо її. Поки рідина закипає, нарізаємо куряче філе на невеличкі кубики (1,5х1,5 см.). Після чого в глибоку сковорідку або широку каструлю з товстим дном наливаємо олію або розтоплене масло, ставимо ємність на середній вогонь розігріватися. Як тільки сковорідка розігріється, додаємо подрібнену курятину, тушкуємо під кришкою, періодично помішуючи, поки всі шматочки не стануть білого кольору.
Наступний крок: додаємо мед та соєвий соус, перемішуємо і продовжуємо готувати на середньому вогні під кришкою до готовності. Соусу у вас вийде не багато, але він має бути густої консистенції.
Повертаємося до приготування макаронів: у киплячу воду кидаємо фарфале, варимо їх, після готовності відкидаємо на друшлак, промиваємо і з’єднуємо з курятиною. Все ретельно перемішуємо.
Все, страва готова, можна насолоджуватись неповторним смаком. Макарони з куркою відмінно смакуватимуть з овочами або салатом з овочів. Смачного!
- Приготуйте спагетті з кабачками та помідорами. Ми поділилися смачним рецептом.
- Також зробіть пасту з тунцем та базиліком за 30 хвилин. Швидка страва сподобається шанувальникам італійської кухні.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.