Лайм

Як смачно приготувати макарони з куркою замість звичайного рецепта по-флотськи

Відмінна ідея для тих, хто не любить довго возитися на кухні

Макарони по-флотськи – проста і ситна страва, яка виходить дуже смачною, якщо зробити її з хорошого м'яса та правильних макаронів. Зазвичай страву готують з додаванням фаршу, проте існує безліч альтернативних варіантів. Цього разу theLime розповість, як зробити макарони з куркою в соєво-медовому соусі.

Інгредієнти: 2 шт курячого філе середнього розміру, 2 ст.л топленого масла або олії для смаження, 1 ст.л меду, 6 ст.л соєвого соусу, 250 г фарфале (паста/макарони з твердих сортів пшениці у формі метелика), 1 ч.л солі. Інгредієнти вказані на 5-6 порцій.

Фото: Getty Images

Приготування: ставимо на плиту воду для макарон та солимо її. Поки рідина закипає, нарізаємо куряче філе на невеличкі кубики (1,5х1,5 см.). Після чого в глибоку сковорідку або широку каструлю з товстим дном наливаємо олію або розтоплене масло, ставимо ємність на середній вогонь розігріватися. Як тільки сковорідка розігріється, додаємо подрібнену курятину, тушкуємо під кришкою, періодично помішуючи, поки всі шматочки не стануть білого кольору.

Наступний крок: додаємо мед та соєвий соус, перемішуємо і продовжуємо готувати на середньому вогні під кришкою до готовності. Соусу у вас вийде не багато, але він має бути густої консистенції.

Повертаємося до приготування макаронів: у киплячу воду кидаємо фарфале, варимо їх, після готовності відкидаємо на друшлак, промиваємо і з’єднуємо з курятиною. Все ретельно перемішуємо.

Фото: instagram.com/malvalanda

Все, страва готова, можна насолоджуватись неповторним смаком. Макарони з куркою відмінно смакуватимуть з овочами або салатом з овочів. Смачного!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу