Лайм

Як приготувати на сніданок смачні яблучні оладки: простий рецепт

Поекспериментуйте на кухні

Багато людей вважають саме сніданок головним прийомом іжі, тому варто зазделегідь подбати про те, що ж можна приготувати на початку дня. І якщо ви вже робили пишні та смачні оладки без яєць, цього разу візьміть на замітку ще один, не менш смачний варінт страви. Рецептом яблучних оладок поділилася в Instagram кулінарна блогерка Вікторія.

Фото: Getty Images

Інгредієнти: 180 г борошна, 250 г сметани або йогурту, 1 ч л соди, 1 яйце, 3 ст л цукру, 1/2 ч л кориці, 1 яблуко, мед. Для топінгу: 2 яблука, 100 г цукру.

Приготування: яблука очищаємо від шкірки, вирізаємо середину та нарізаємо кубиками. Пересипаємо їх в каструлю, додаємо цукор, перемішуємо і ставимо на вогонь тушитися 3-4 хвилини. Коли буде готово, відставляємо в сторону, щоб топінг охолов.

Робимо тісто: в глибокій мисці з'єднуємо сметану та соду, перемішуємо. Туди ж додаємо борошно, яйце та цукор. Замішуємо тісто. Додаємо нарізані яблука (не ті, що ми тушили на вогні) та корицю. Ще раз перемішуємо.

Формуємо панкейки за допомогою ложки та смажимо їх на сковороді. Готову страву зверху поливаємо яблучним топінгом та медом. Смачного!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні