Лайм

Як приготувати на сніданок смачні яблучні оладки: простий рецепт

Поекспериментуйте на кухні

Багато людей вважають саме сніданок головним прийомом іжі, тому варто зазделегідь подбати про те, що ж можна приготувати на початку дня. І якщо ви вже робили пишні та смачні оладки без яєць, цього разу візьміть на замітку ще один, не менш смачний варінт страви. Рецептом яблучних оладок поділилася в Instagram кулінарна блогерка Вікторія.

Фото: Getty Images

Інгредієнти: 180 г борошна, 250 г сметани або йогурту, 1 ч л соди, 1 яйце, 3 ст л цукру, 1/2 ч л кориці, 1 яблуко, мед. Для топінгу: 2 яблука, 100 г цукру.

Приготування: яблука очищаємо від шкірки, вирізаємо середину та нарізаємо кубиками. Пересипаємо їх в каструлю, додаємо цукор, перемішуємо і ставимо на вогонь тушитися 3-4 хвилини. Коли буде готово, відставляємо в сторону, щоб топінг охолов.

Робимо тісто: в глибокій мисці з'єднуємо сметану та соду, перемішуємо. Туди ж додаємо борошно, яйце та цукор. Замішуємо тісто. Додаємо нарізані яблука (не ті, що ми тушили на вогні) та корицю. Ще раз перемішуємо.

Формуємо панкейки за допомогою ложки та смажимо їх на сковороді. Готову страву зверху поливаємо яблучним топінгом та медом. Смачного!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Розсада оживе на очах: перевірений спосіб підживлення рослин дріжджами

Городники розповіли, як підживити розсаду - для цього треба використовувати дріжджі

Розсада почне нарощувати коріння з перших днів: що треба додати в ґрунт

Городники дали поради щодо підготовки ґрунту для розсади, щоб змусити її наростити гарне коріння

Медовик з вишневою начинкою, який завжди виходить: улюблений торт по-новому

Приготуйте медовик з вишневою начинкою - вона додасть торту приємну кислинку