Лайм

Як приготувати пишні та смачні оладки без яєць: простий рецепт

Побалуйте своїх близьких

Сніданок найважливіший прийом їжі, який дарує заряд бадьорості на весь день. Тому чимало господинь намагаються щодня балувати свою родину незвичними стравами на сніданок, наприклад, смачними міні-панкейками на молоці або корисним вівсяномлинцем із сирною начинкою. theLime ділиться з вами простим рецептом оладок, які теж сподобаються вашим близьким.

Інгредієнти: кефір (250 мл), цукор (1 ст. л.), сіль (0,5 ч. л.), борошно (150 г), сода (0,5 ч. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Кефір трохи підігріваємо в мікрохвильовій печі, додаємо цукор, сіль і просіяне через сито борошно. Перемішуємо до однорідності. Повинно вийти досить густе тісто.

Потім додаємо соду і знову перемішуємо. Залишаємо тісто за кімнатної температури на 10 хвилин.

Розігріваємо сковороду з вершковим маслом або рослинною олією. Викладаємо ложкою невеликі порції тіста, формуючи круглі оладки. Смажимо спочатку з одного боку до рум'яної скоринки, потім перевертаємо на інший. За бажанням викладаємо готові оладки на паперові рушники, щоб увібралась зайва олія.

Подаємо до столу зі сметаною, варенням або джемом і насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні