Лайм

Як приготувати ніжні курячі котлети з кисломолочним сиром: простий рецепт

Поекспериментуйте на дозвіллі

У багатьох господинь є улюблені рецепти котлет, які вони навчилися готувати досконало. Але якщо вам захочеться поекспериментувати зі смаками, зробіть котлети з гарбуза та курячого фаршу або з сиром. theLime підібрав простий рецепт останніх, яким поділилася фуд-блогер Вікторія на своїй сторінці cook_with_me_at_home в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: курячий фарш (500 г), сир кисломолочний (250 г), борошно (70 г), сметана (70 г), яйця (2 шт.), сир твердий (100 г), сіль, перець, рослинна олія (для смаження).

Фото: instagram.com/cook_with_me_at_home

Приготування:

Для приготування таких котлет знадобиться курячий фарш. Його можна купити в магазині або зробити самостійно, пропустивши куряче філе через м'ясорубку.

Твердий сир тремо на тертці.

У невеликій мисці потрібно розім'яти виделкою кисломолочний сир і змішати його з курячим фаршем. Перемішуємо, потім додаємо натертий сир, яйця, сметану, борошно, сіль, перець та інші спеції за смаком. Ретельно вимішуємо, доки маса не стане однорідною.

Сковороду ретельно розігріваємо з рослинною олією. Ложкою викладаємо маленькі порції фаршу, формуючи котлети. Смажимо спочатку з одного боку до утворення рум'яної скоринки, потім перевертаємо на інший. Перекладаємо в посуд, накриваємо кришкою та даємо настоятися приблизно 10 хвилин.

Або розігріваємо духовку до 180°С. Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером. Викладаємо на нього котлети, ставимо в духовку та запікаємо близько 15-20 хвилин.

Подаємо апетитні котлети до столу з будь-яким гарніром чи салатом.


Переглянути цей допис до Instagram

Смачні рецепти на кожен день (@cook_with_me_at_home)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії