Лайм

Готуємо ароматні гарбузові сирники з цедрою: простий рецепт на сніданок

Новий смак улюбленої страви приємно здивує

Сирники – популярна страва для сніданку, і є багато оригінальних способів їхнього приготування. Раніше ми розповідали, як зробити легкі сирники з манкою без цукру та борошна, а тепер підібрали сезонний рецепт сирників із гарбузом. Їм поділилася в Instagram кондитерка та кулінарна блогерка Ліза Глінська.

Інгредієнти: 400 г кисломолочного сиру, 150 г гарбуза, 1 ст. ложка цукру, 2 ст. ложки борошна, 1 яйце, цедра 1 апельсина, щіпка солі, кориця (за смаком).

Читайте на тему: Як готувати смачні сирники без яєць із бананом.


Переглянути цей допис до Instagram

Ліза Глінська Україна - це ми! (@lizaglinskaya)

Приготування:

Натираємо на тертці гарбуз та цедру апельсина, перемішуємо та додаємо корицю для аромату.

Кисломолочний сир перетираємо з яйцем і цукром, додаємо борошно та щіпку солі. Добре перемішуємо тісто для сирників.

Змішуємо сирну масу з гарбузом, формуємо сирники і обвалюємо їх у борошні.

На розігріту сковороду виливаємо трохи олії і обсмажуємо сирники до рум'яної скоринки.

Готові сирники викладаємо на паперові рушники, щоб зайва олія ввібралася і вони стали більш сухими.

Подавати сирники можна зі сметаною або йогуртом, хоч і самі по собі вони виходять дуже смачними та ароматними.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні