Лайм

Як приготувати солоні сирники з твердим сиром: простий рецепт

Поекспериментуйте на дозвіллі

Кожна господиня знає, що сніданок - найважливіший прийом їжі. І якщо ви вже готували сирники в хрумкій паніровці, цього разу побалуйте свою родину солоними сирниками з кропом і твердим сиром. theLime ділиться простим рецептом.

Інгредієнти: кисломолочний сир (220 г), твердий сир (100 г), яйце (1 шт.), борошно (2-2,5 ст. л.), зелень (кріп), сіль, манка (1 ст. л.).

Фото: instagram.com/cook_julija_simonchuk

Приготування:

Зелень кропу промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники на декілька хвилин, щоб увібралася зайва волога. Потім подрібнюємо ножем.

Твердий сир тремо на середній терці.

У глибоку миску висипаємо кисломолочний сир, сіль, нарізану зелень, твердий сир, яйце і трохи борошна (1-1,5 ст. л.). Перемішуємо, щоб інгредієнти ретельно перемішалися.

Висипаємо на робочу поверхню по 1 ст. л. борошна та манки, перемішуємо. Викладаємо трохи сирної маси, накриваємо склянкою та різкими рухами робимо декілька кіл. Проробляємо те ж саме, формуючи сирники з сиру, що залишився.

Сковороду розігріваємо з рослинною олією. Смажимо сирники на середньому вогні спочатку з одного боку, потім перевертаємо на інший. Перекладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва олія.

Подаємо солоні сирники зі сметаною та насолоджуємося смаком.

Фото: instagram.com/cook_julija_simonchuk

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії