Лайм

Без борошна та цукру. Як приготувати смачні та легкі сирники з манною крупою

Чудовий варіант для сніданку

Сирники – одна з найпопулярніших страв для сніданку. Існує безліч способів їх приготування, наприклад, оригінальний рецепт з твердим сиром, перевірений варіант з ванільним цукром в духовці або легкий - без яєць з бананом. Цього разу підібрали вам рецепт сирників для тих, хто стежить за калорійністю їжі, але не хоче жертвувати смаком. Instagram-блогер Galichka Sergeevna розповіла, як готує сирники без цукру та борошна.

Інгредієнти: 400 г нежирного сиру, 1 яйце, 2 столові ложки манної крупи, ванілін та підсолоджувач - за смаком.

Фото: Getty Images

Приготування:

Сир розминаємо у мисці за допомогою виделки. Вбиваємо яйце, додаємо манну крупу та ванілін для аромату. Ретельно перемішуємо та формуємо сирники.

Сковороду змащуємо олією (краще - оливковою). Якщо у вас є гарна сковорода з антипригарним покриттям, можна спробувати приготувати сирники зовсім без олії.

Обсмажуємо сирники з обох боків до золотистого кольору. Якщо вам подобається більш ніжний і м'який варіант, накрийте кришкою сковороду і зменшіть вогонь.

Готові сирники викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати непотрібну олію. Подаємо з улюбленими добавками, наприклад, йогуртом чи медом.

‚ історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше .

Новини партнерів

Читайте також

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки