Сирники – одна з найпопулярніших страв для сніданку. Існує безліч способів їх приготування, наприклад, оригінальний рецепт з твердим сиром, перевірений варіант з ванільним цукром в духовці або легкий - без яєць з бананом. Цього разу підібрали вам рецепт сирників для тих, хто стежить за калорійністю їжі, але не хоче жертвувати смаком. Instagram-блогер Galichka Sergeevna розповіла, як готує сирники без цукру та борошна.
Інгредієнти: 400 г нежирного сиру, 1 яйце, 2 столові ложки манної крупи, ванілін та підсолоджувач - за смаком.
Приготування:
Сир розминаємо у мисці за допомогою виделки. Вбиваємо яйце, додаємо манну крупу та ванілін для аромату. Ретельно перемішуємо та формуємо сирники.
Сковороду змащуємо олією (краще - оливковою). Якщо у вас є гарна сковорода з антипригарним покриттям, можна спробувати приготувати сирники зовсім без олії.
Обсмажуємо сирники з обох боків до золотистого кольору. Якщо вам подобається більш ніжний і м'який варіант, накрийте кришкою сковороду і зменшіть вогонь.
Готові сирники викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати непотрібну олію. Подаємо з улюбленими добавками, наприклад, йогуртом чи медом.
- Читайте також, як зробити яблучні оладки, смак яких багатьом добре знайомий з дитинства.
- Раніше ми розповідали, як готувати смачні міні-панкейки на молоці.
‚ історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше .