Лайм

Як приготувати на сковороді сирні конвертики з лаваша: простий рецепт

Побалуйте свою сім'ю апетитною стравою

Кожна господиня має декілька перевірених роками рецептів простих і ситних страв, які можна приготувати за лічені хвилини. І якщо ви вже робили піцу з лаваша або шаурму з часниковим соусом, цього разу приготуйте з нього сирні конвертики. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася фуд-блогер Юлія на своїй сторінці zefirok_for_you у соціальній мережі Instagram.

Інгредієнти: прямокутний лаваш (2 шт.), кисломолочний сир (150-200 г), твердий сир (70-90 г), яйце (1 шт.), часник (за бажанням), зелень (0,5 пучка), спеції, сіль.

Фото: instagram.com/zefirok_for_you

Приготування:

Для того, щоб приготувати лаваш із сиром на сковороді, зелень промиваємо в проточній воді, викладаємо на 5-10 хвилин на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім дрібно рубаємо ножем.

Часник очищаємо від лушпиння, пропускаємо через прес або подрібнюємо ножем.

Беремо глибоку миску і тремо у неї твердий сир. Потім змішуємо його з кисломолочним сиром, яйцем, нарізаною зеленню та часником, все ретельно перемішуємо. Додаємо сіль та спеції за смаком. Також можна додати дрібно нарізаний помідор.

Читайте також: Як приготувати рваний пиріг з лаваша з сиром за 30 хвилин.

Кожен лаваш розрізаємо на три частини. На серединку викладаємо підготовлену сирну масу та загортаємо конвертиком, щоб повністю закрити начинку.

Добре розігріваємо сковороду (якщо є, краще взяти сковороду гриль) з вершковим маслом або рослинною олією. Викладаємо на неї конвертики з лаваша та обсмажуємо до рум'яної скоринки з двох сторін.

Подаємо апетитний лаваш з начинкою до столу та насолоджуємося смаком. Такий варіант закуски можна взяти із собою в дорогу чи на роботу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки