Лайм

Які джинси будуть модними у 2023 році: топ-5 трендових фасонів

Основні тренди та тенденції майбутнього сезону

Жіночі джинси законно займають позицію лідера в базовому гардеробі. Їх носять практично всі, незважаючи на вік, професію та статус у суспільстві. Красиві джинси дозволяють формувати модні луки не тільки в стилі кежуал, вони гармонійно виглядають у романтичних та ділових образах. theLime розповість, які джинси задаватимуть тренди у прийдешньому сезоні.

Серед найактуальніших джинсів 2023 року виділяються: широкі джинси з високою талією, які любить носити Олена Зеленська, джинси-банани, джинси з розрізами, укорочені моделі та джинси-карго. Розглянемо найкращі стріт-стайл образи з трендовими джинсами нового сезону.

Фото: pinterest.com

Широкі джинси з високою талією

У сезоні 2023 залишаються в тренді широкі джинси, які так полюбилися модницям у 2022 році. Стилісти пропонують поєднувати таку модель із сорочками, топами та жакетами. Актуальним доповненням стане як спортивне взуття, так і туфлі на високих підборах.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинси-банани

Популярні у минулих сезонах джинси-банани знову пробилися до гардеробу модниць. Вони мають широкий верх і звужений низ. Така модель за рахунок складок створює невеликий об'єм на стегнах, але в той же час талія ідеально підкреслена.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте по темі: Топ-4 модні фасони джинсів, які найбільш підходять жінкам після 50 років

Джинси з розрізами

Розрізи на штанах – модна фішка дизайнерів, яка дісталася й деніму. Модельєри охоче розташовують розрізи на різних джинсах: вузьких, прямих, широких і навіть джинсах карго.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: Zara

Джинси карго

Згадані вище джинси карго – ще один тренд 2023 року. Зручні вільні штани з великими накладними кишенями, які були на вершині популярності кілька сезонів тому, знову затребувані та актуальні. Трохи агресивний крій цієї моделі виглядає на жіночій фігурі ефектно і дуже стильно.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: Zara

Широкі укорочені джинси

Головний плюс укорочених джинсів у тому, що вони дають можливість показати тонкі щиколотки та повною мірою продемонструвати взуття. Ще така модель поєднується практично з будь-яким верхом. Вибирайте широкі джинси і ви будете наймоднішою у 2023 році.

Фото: Zara

Фото: pinterest.com

Фото: Zara

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини