Лайм

Як приготувати лінивий штрудель з лаваша за 20 хвилин: простий рецепт

Смачний та корисний десерт нашвидкуруч

Штрудель - ароматна випічка з листкового тіста з різними начинками. У класичному варіанті його готують з яблуками, менш популярний різновид - з вишнями. Також є ліниві варіації, де замість тіста використовується лаваш. theLime підібрав простий рецепт штруделю з лаваша, яким поділилася дієтолог та Instagram-блогер Galichka Sergeevna.

Інгредієнти: яблука (3-4 шт.), лаваш (100 г), натуральний йогурт (100 г), волоський горіх (50 г), мед (2 ст.л.).

Фото: instagram.com/sergeevnagalichka

Приготування:

Яблука добре промийте, просушіть і наріжте маленькими шматочками. Перекладіть в антипригарну сковороду, додайте 100 мл води, корицю (за бажанням) і тушкуйте на середньому вогні 5-7 хвилин

Тонкий лаваш розкладіть в один шар і змастіть натуральним йогуртом.

Читайте також: Печемо ароматний віденський штрудель з яблуком та корицею: простий рецепт

Далі викладіть подрібнені волоські горіхи або будь-які інші, остиглі яблука, полийте медом і згорніть у рулет.

Зверху добре змастіть йогуртом, щоб при випіканні утворилася гарна рум'яна скоринка. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 10-20 хвилин.

Все, лінивий штрудель із лаваша з яблуками готовий. Подавайте до чаю, кави або просто так.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні