Лайм

Стиліст пояснив, яка стрижка допоможе жінкам виглядати молодше

Це важливо знати кожній

Щоб мати молодший вигляд, зовсім не обов'язково витрачатися на косметолога або вдаватися до пластичної хірургії. Іноді для цього достатньо вдалої зачіски. Зірковий стиліст Джонатан Ендрю пояснив, як правильна стрижка та грамотно підібраний проділ здатні зробити волосся здоровим і візуально скинути кілька років.

У розмові із виданням Express.co.uk. експерт розповів, що з віком пасма волосся стає більш тонким і менш пігментованим. Тому, щоб волосся виглядало здоровим і блискучим, його потрібно підстригати кожні п'ять-вісім тижнів.

Фото: Getty Images

Для створення сучасного образу недостатньо лише постригти волосся, обравши бажану форму - не менш важливо правильно підібрати проділ.

Читайте також: Не спішіть робити цю зачіску: перукар розповіла, яка стрижка може візуально старити жінку

Ендрю рекомендує коротку стрижку носити як із проділом, так і без нього. Для волосся середньої довжини підійде зигзагоподібний проділ - він надасть пасмам і обличчю більш цікавий вигляд. Нерівний проділ виглядає розкішно і сексуально на довгому волоссі. Для стилю хіпі підійде проділ посередині.

Фото: Getty Images

Визначення форми обличчя також може бути ключовим показником того, який проділ підійде вам найкраще. Правильний проділ красиво обрамляє обличчя, надавши йому ефектного вигляду.

"Для круглого обличчя ідеальні діагональні або асиметричні проділи, тому що вони компенсують округлість і підкреслюють риси обличчя, - пояснив стиліст. - Кращий проділ для овального обличчя визначається уподобаннями, тому що цій формі обличчя підійде будь-який проділ і стрижка. Це найгнучкіша з форм" .

Ендрю додав, що проділ посередині найкраще підходить для квадратного обличчя, оскільки він надає обличчю симетричного вигляду. Обличчя у формі серця красиво підкреслить діагональний або краплеподібний проділ.

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям 

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя