Лайм

Нарізав, підсмажив і з‘їв: рецепт лаваша на сковороді з начинкою

Побалуйте себе та своїх близьких у вихідні

Кожна господиня має декілька перевірених роками рецептів простих і ситних страв, які можна приготувати за лічені хвилини. І якщо ви вже робили сирні конвертики з лаваша, урізноманітніть своє меню у вихідні шаурмою з куркою. theLime підібрав для вас простий рецепт, яким поділилася фуд-блогер vika_tasty на своїй сторінці "Рецепти для простих смертних" у соцмережі Instagram.

Інгредієнти: тонкий лаваш (2 шт.), куряче філе (1-2 шт.), капуста (200 г), помідор (1 шт.), огірок (1 шт.), болгарський перець – за бажанням (1 шт.), морква – за бажанням (1 шт.), твердий сир (150 г), сіль, перець, петрушка (зелень).

Інгредієнти для соусу: сметана (5 ст. л.), томатна паста (2 ст. л.), часник (1 зубчик), сіль, перець.

Фото: instagram.com/vika_tasty

Приготування:

Куряче філе промиваємо у проточній воді, зрізаємо, якщо є зайвий жир, нарізаємо тонкими смужками. Розігріваємо сковороду з рослинною олією і обсмажуємо його до готовності, наприкінці солимо і перчимо до смаку.

Капусту промиваємо, знімаємо верхні листочки, подрібнюємо ножем. Огірки також споліскуємо та ріжемо соломкою. Твердий сир тремо на терці. Помідор нарізаємо тонкими скибочками, часник очищаємо від лушпиння і пропускаємо через прес.

За бажанням можна додати болгарський перець і свіжу або корейську моркву, а також подрібнену зелень.

Для соусу змішуємо томатну пасту, сметану, сіль, перець та часник.

Читайте також: Що загорнути у лаваш на закуску: топ-20 рецептів начинок для рулетів.

Збираємо домашню шаурму: половину лаваша змащуємо соусом, викладаємо підготовлене куряче філе та овочі у будь-якій послідовності.

Потім згортаємо рулетиком чи конвертиком.

Розігріваємо сковороду і обсмажуємо з кожного боку по декілька хвилин так, щоб овочі залишилися хрусткими, а сир розплавився.

Подаємо апетитний лаваш із начинкою до столу та насолоджуємось смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини