Лайм

Незвичайний рецепт гарбузової каші у духовці: оцінять навіть ті, хто її не любить

Каша вийде особливо ніжною та ароматною

Гарбуз - корисний сезонний овоч, який може зберігатися всю зиму і підходить для приготування різних страв: супів, запіканок і пирогів, цукатів і, звичайно ж, гарбузової каші. Кулінарна блогерка зі Львова vera_cooking8 у Instagram поділилася оригінальним рецептом її приготування у духовці.

Інгредієнти: гарбуз – 500 г, молоко – 2 л, рис – 100 г, цукор – 100 г, вершкове масло – 80 г, яйце – 1 шт., 1 ч.л. ваніліну, 1 щіпка солі, 1 пачка ізюму, кориця за смаком.

Фото: Pinterest

Приготування:

Гарбуз чистимо від насіння, розрізаємо на шматочки і натираємо на великій тертці (без твердої шкірки).

Рис засипаємо в каструлю разом із натертим гарбузом, заливаємо молоком і відварюємо майже до готовності рису.

Читайте на тему: Як приготувати шоколадну манну кашу: простий рецепт із какао.

Родзинки обдаємо окропом і додаємо в кашу разом із цукром, ваніліном, корицею, яйцем, олією та сіллю. Все добре перемішуємо та викладаємо у форму для запікання.

Ставимо форму в розігріту до 180-200 градусів духовку приблизно на 30 хвилин. Приготована таким способом гарбузова каша вийде особливо ніжною та ароматною.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні